کد خبر: 304668
تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۶
بازدید 212
اولین گردهمایی فصلی سال ۱۴۰۰

اولین گردهمایی فصلی سال ۱۴۰۰ با حضور مربیان فرهنگی، هنری و ادبی، مربیان پستی و سیار، مربیان مسوول و کارشناسان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس با موضوع «گزارش کارگاه‌های تخصصی و عمومی در فصل بهار، بیست و سومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، مسائل اداری و مالی و نکاتی پیرامون حفاظت و امنیت مرکز» در شیراز برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره کل کانون فارس، سعیدرضا کامرانی، مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان فارس در این نشست مجازی، اول اردیبهشت، یادروز سعدی شیرازی، شاعر پرآوازه ایرانی را تبریک گفت و او را تأثیرگذارترین شاعر پارسی‌گو بعد از فردوسی دانست که آسمان ادب را با نور خود روشن کرده است. او به شرکت‌کنندگان در نشست توصیه کرد از آثار سعدی بهره برده و اعضا را با او، اندیشه‌ها و آثارش بیشتر آشنا کنند.

کامرانی در ادامه با تقدیر از کارکنان و فعالیت مراکز فرهنگی هنری کانون فارس در ایام فراگیری ویروس کرونا و برپایی کارگاه‌های برخط و عمومی با اشاره به مشکلات موجود سخت‌افزاری و نرم‌افزاری گفت: همه ما به کمبودها و مشکلات واقفیم اما وظیفه داریم با تمام داشته‌هایمان در خدمت به کودکان  ونوجوانان کوشا باشیم.

مدیر کل کانون فارس در ادامه به فعالیت‌های کانون در بستر مجازی پرداخت و گفت:  در ابتدای ورود به این فضا با مشکلات و کاستی‌های متعددی روبرو بودیم اما در حال حاضر دستورالعمل‌ها را می دانیم و آگاهیم که ارزیابی فعالیت‌های هر استان در در بستر kpf ارزیابی و بررسی می‌شود و باید تلاش کنیم تا بیشترین بازدهی و موفقیت را در این فضا برای خدمت به کودکان و نوجوانان  به دست آوریم.

او با اشاره به تعداد کارگاه‌های برخط کانون فارس در تابستان، پاییز و زمستان گذشته و مقایسه آن‌ها با فصل بهار گفت: هر چند در هر فصل نسبت به گذشته پیشرفت داشته‌ایم اما هنوز تا رسیدن به وضعیت مطلوب فاصله داریم و برگزاری ۸۲ کارگاه برخط فصل بهار در تابستان باید چه از لحاظ کمیت و چه کیفیت پیشرفت داشته باشد.  

کامرانی در بخش دیگری از سخنانش به مربیان و کارشناسان توصیه کرد از اکنون برای فصل تابستان و فعالیت‌های برخط و عمومی برنامه‌ریزی، فکر و تلاش کنند و با ارتباط موثر با مدیران مدارس، معاونان پرورشی و تشویق اعضا به  جذب مخاطب بپردازند.

به گفته‌ی مدیر کل کانون فارس، کیفیت در کار کانون  با اهمیت‌تر از کمیت است و برای رسیدن به این مهم باید مطالعه و در راستای توانمندی مربیان تلاش کرد تا با راه‌اندازی کارگاه‌های مناسب، کیفیت مطلوب حاصل شود.

مطالعه‌ی دقیق شیوه‌نامه‌ها، پاسخ‌گویی به‌موقع به نامه‌های اداری، برنامه‌ریزی فعالیت‌های سالیانه، ارزیابی درست عملکرد مربیان، تعامل با سایر دستگاه‌های اجرایی، انجام فعالیت‌های مشترک و هم‌افزایی برای رفع مشکلات و موانع موجود، نظم و نظافت و نگهداری ساختمان و فضای سبز و حراست فیزیکی و فضاسازی مناسب مراکز و ایجاد تازگی و تنوع از دیگر مواردی بود که مدیر کل کانون فارس در رابطه با آن‌ها با مربیان کانون فارس سخن گفت.

سعید رضا کامرانی به‌طور ویژه به بیست و سومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی هم پرداخت و گفت: کانون فارس در جشنواره‌های قصه‌گویی افتخارات خوبی را کسب کرده و لازم است در زمینه‌ی شناسایی افراد توانمند قصه‌گو با دیدار حضوری، ارتباط در فضای مجازی و دعوت آنان به جشنواره در پربارتر شدن این رویداد مهم کانون تلاش کرد.

این نشست با صحبت‌های معاون اداری مالی، مسوول حراست و کارشناس روابط عمومی و اطلاع‌رسانی ادامه یافت. بر این اساس منصور امینی، معاون اداری مالی کانون فارس از مربیان مسوول مراکز فرهنگی هنری خواست تا با رایزنی و دیدار با فرمانداران در جذب اعتبار از محل اعتبار نفت و گاز و توازن و ... برای تعمیر و تجهیز مراکز بهره ببرند. پیگیری اخذ سند مالکیت مراکز، اعلام موارد مربوط به تعمیر و تجهیز مرکز و به روزرسانی دفتر اموال از دیگر مواردی بود که امینی به آن‌ها اشاره کرد. افزایش و هم‌سان‌سازی حقوق کارکنان قراردادی نیز از سوی معاون اداری مالی کانون مطرح که با پرسش‌های فراوانی از سوی مربیان همراه شد و امینی به آن‌ها پاسخ داد ...  

داود ایزدی، مسوول حراست کانون فارس در این نشست در رابطه با موارد مربوط به حراست فیزیکی، حفاظت اموال و مراکز به خصوص در زمان دورکاری کارکنان و رصد کردن امکانات و تجهیزات مرکز در این ایام سخن گفت. 

اعظم موسوی، کارشناس روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی کانون فارس نیز با اشاره به سایت‌های اطلاع‌رسانی کانون و صفحات مجازی، فعالیت در فضای مجازی، چگونگی درج محتوا، انتخاب لگوی مناسب و هر آنچه لازم است در صفحات اینستاگرام مراکز رعایت شود را برشمرد و لزوم استفاده از ظرفیت‌های رسانه و ارتباط مراکز با رسانه‌های مختلف شهرستان را ضروری برشمرد. ارسال به‌موقع اخبار، مطالعه اخبار کانون، تبلیغ و اطلاع‌رسانی فعالیت‌ها و جشنواره بین‌اللملی قصه‌گویی در فضاهای مجازی فرمانداری‌ها، گروه‌های اعضا و خانواده‌ها از دیگر مواردی بود که مورد اشاره کارشناس روابط عمومی کانون فارس قرار گرفت.

 اولین گردهمایی فصلی کانون فارس در سال ۱۴۰۰ با پرسش و پاسخ ادامه و پایان یافت.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =