به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون سیستان و بلوچستان، نشست انجمن قصهگویی کانون استان با موضوع «قصههای نود ثانیهای» برگزار شد.
در این نشست مجازی، رابط قصهگویی استان گفت: قصهگویی، به عنوان یک هنر پایدار، محدود به زمان و مکان نیست و با بهرهگیری از ظرفیت آن میتوان راه «بهتر زندگی کردن» را تمرین کرد.
عالیه سجادی در ادامه با اشاره به افزودن بخش نود ثانیهای به جشنوارهی قصهگویی، آن را نشان از پویایی این هنر دانست و عنوان کرد: این بخش، که به آن «قصهی زندگی من» گفته میشود، مجموعهای از امیدها و آرزوها، شادیها و غمها، ایثار و از خودگذشتگی و نکتههای پندآموز و عبرتآفرین را در برمیگیرد.
من و کرونا، روایت ایثار و از خودگذشتگی کادر درمان، روایت زندگی در روزهای قرنطینه، روایت مهربانی و همدلی با دیگران، دیروز غرورآفرین؛ فردای افتخار آفرین، روایت جانفشانیهای سربازان و رزمندگان انقلاب اسلامی، هشت سال دفاع مقدس، مدافعین حرم، شهدای هستهای و قهرمانان حوزهی علم و دانش از جمله محورهای موضوعی این بخش از جشنواره بود که کارشناس فرهنگی کانون استان در این نشست انجمن به آن اشاره کرد.
پاسخگویی به پرسشهای حاضران و به اشتراکگذاری تعدادی از قصههای نود ثانیهای بخش پایانی این کارگاه بود.
گفتنی است بر اساس فراخوان منتشر شده، بیستوسومین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به دلیل شیوع بیماری کرونا، به صورت مجازی برگزار خواهد شد و علاقهمندان در حوزههای مختلف تا 25 خرداد ۱۴۰۰ فرصت دارند با مراجعه به پایگاه جشنواره به نشانی www.kanoonfest.ir نسبت به ثبتنام و ارسال آثار خود اقدام کنند.