به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان گیلان، بههمین مناسبت، کارگاههای عمومی برخط کانون و شبکههای اجتماعی، بستری برای تعمیق باورهای دینی کودکان و نوجوانان و آشنایی افزونتر آنان با مناسبتهای اسلامی شد.
طی این حرکت هدفمند که با جانمایی فعالیتهای فرهنگی، هنری و ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در تقویم مناسبتهای دینی و اسلامی صورتگرفت، مربیان و اعضای این مجموعه به معرفی کتاب، خوانش شعر، قصهگویی و آمادهسازی و انتشار نماهنگ در بستر فضای مجازی پرداختند.
آشناسازی هرچه بیشتر مخاطبان با سیرهی عملی حضرت فاطمه معصومه(س)، درقالب معرفی شخصیت، دکلمهخوانی، نقاشی، خوشنویسی و آموزش کاردستی، از دیگر فعالیتهایی بود که در بستر فضای مجازی صورتگرفت.
مربیان کانون همچنین، از واقعشدن حرم مطهر حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) در شهرهای قم و مشهد و برکتهای بیشمار آن برای کودکان و نوجوانان صحبتکردند و زیارت این بزرگواران را با اهمیت خواندند.
اشاره به دهه کرامت _ که از ولادت حضرت فاطمه معصومه(س) آغازشده و تا میلاد امام رضا (ع) ادامهدارد- نیز از موضوعهایی بود که مورد توجه قرارگرفت و مربیان کانون با اشاره به کرامت معصومین(ع) خاطرنشانکردند: جود و بخش این بزرگواران، بیانگر دگردوستی آنان و تاکیدی بر ضرورت عدالت اجتماعی درجامعه اسلامی بود.
نامگذاری سالروز میلاد حضرتمعصومه(س) به نام روز دختر و تبیین جایگاه دختران از منظر رسول گرامی اسلام(ص) و معصومین(ع)، از دیگر موضوعهایی بود که محور فعالیتهای مربیان در کارگاههای عمومی برخط کانون و شبکههای مجازی قرارداشت.
ایندرحالیاست که صفحههای مجازی مراکز کانون زبان گیلان نیز همراه با مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری استان به تولید محتوای دو و چندزبانه پرداخته و گامهایی خلاقانه در مسیر تقویت باورهای دینی زبانآموزان این مجموعهبرداشتند.
شایانذکر است، با همهگیری ویروس کرونا و در جهت خدماترسانی هرچهبهتر به مخاطبان، افزونبر حضور موثر مربیان و اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در شبکههای اجتماعی، برگزاری کارگاههای تخصصی برخط، 8 فعالیت (قصهگویی، معرفیشخصیت، بحث و نقد کتاب، تمرین نقد و گفتگو، نمایش و نقد فیلم و انیمیشن و...) در قالب کارگاههای عمومی برخط برای مخاطبان برگزارمیشود.