بهگزارش روابطعمومی اداره کل کانون استان گیلان، موسیفکور در این نشست هماندیشی که با حضور مدیرکل، مسئولان، اعضای برگزیده کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان و جمعی از مسئولان دستگاههای فرهنگی شهرستان صورتگرفت، با اشاره به ضرورت همافزایی فرهنگی اظهارکرد: امروزه، بیشاز گذشته متکی به حوزه فرهنگ هستیم.
فرماندار شهرستان فومن در همین ارتباط، جنگ ترکیبی دشمنان را مورد توجهقرارداد و با بیاناینکه باورهای ایرانیاسلامی نسل کودک، نوجوان و جوان آماج تهاجم فرهنگی است، افزود: یافتن نقاط ضعف، سوءاستفاده از فضای مجازی و بهرهگیری از خلاءهای فرهنگی، راهکار دشمنان برای نیل به اهداف محسوبمیشود.
وی ازاینرو، بر اهمیت همگرایی و اقدام فرهنگی مبتنی بر برنامهمحوری تاکیدکرد و افزود: برگزاری شورای فرهنگی با حضور مسئولان استان و شهرستان، حرکتی درهمین راستا است و تلاشداریم با افزایش مشارکتها، شاهد ارتقای سطح فعالیتهای فرهنگی و پرورشی در شهرستانباشیم.
نماینده عالی دولت در شهرستان، فرصتها و تهدیدهای فصل تابستان را نیز یادآورشد و با اشاره به اثربخشی فعالیتهای تابستانه کانون پرورش فکری اظهارکرد: این حرکتهای سازنده، فرصتی ارزشمند و مورد حمایت است.
استقبال از فراهمسازی بسترهای مناسب برای اختصاص خودرو و راهاندازی مرکز سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در فومن و قدردانی از تلاشهای مسئولان و اعضای کانون این شهرستان، پایانبخش صحبتهای موسی فکور بود.
پیریزی بنای فکری کودکان و نوجوانان رسالت کانون است
مدیرکل کانون استان گیلان هم با قدردانی از نگاه فرهنگی فرماندار و مسئولان دغدغهمند شهرستان گفت: کارفرهنگی، ارزشمند است و با توجه به نیازها و شرایط حاکم بر کشور، پرداختن به این موضوع اهمیت دارد.
سیدجلیل میرعظیمی در این میان به رویکرد کانون در پیریزی بنای فکری و کاشت بذرایمان در دلهای نسل کودک و نوجوان اشاره و پرورش نسلی در تراز انقلاب و تربیت سربازانی برای امام زمان(عج) را از اهداف این مجموعه خواند.
این مسئول فرهنگی همچنین، فعالیتهای کتابمحور، هدفمند و نشاطبخش را بنمایه فعالیتهای کانون دانست و بسط و گسترش فرهنگ کتابخوانی را از رسالتهای این مجموعه عنوانکرد.
وی با تکیه بر این پیشینه و در مسیر افزایش گستره فعالیتها، از تعامل با دستگاههای فرهنگی استقبالکرد و با اشاره به اجرای طرحکانون مدرسه در ۱۱ شهرستان استان گیلان با مشارکت آموزش و پرورش گفت: این طرح، نمونهای موفق از تعامل فرهنگی است و آمادگی خود را برای گسترش همکاریها جهت پیشبرد فعالیتهای فرهنگی و تربیتی در سطح استان، به ویژه شهرستان عالمپرور فومن اعلاممیکنیم.
فعالیتهای تابستانی و برگزاری کارگاههای حضوری و مجازی کانون و همچنین، نقشآفرینی موثر این مجموعه در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی، از دیگر موضوعهایی بود که میرعظیمی به آن اشارهکرد و وی با ضروری ارزیابیکردن خدماتدهی هرچه بهتر آیندهسازان و اختصاص خودرو جهت راهاندازی مرکز سیار کانون در شهرستان، تخصیص بودجه برای تعمیر و تجهیز مرکز فرهنگی هنری کانون فومن و همراهی افزونتر دراجرای فعالیتهای مخاطبمحور این مجموعه را خواستارشد.
فعالیتهای کتابمحور، شاخصه کانون است
سرپرست معاونت فرهنگی کانون گیلان سخنان خود در این نشست را با ابراز خرسندی از مشاهده قفسههای مزین به کتاب در فرمانداری شهرستان فومن آغازکرد و با اشاره به نقش این یار مهربان در رشد و پویایی جامعه اظهارداشت: فعالیتهای کانون با محوریت کتاب به مرحله اجراگذاشتهمیشود و در سایه همراهی شرکای فرهنگی برای ارتقای آگاهیهای فرزندان ایران اسلامی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی تلاشمیکنیم.
اکرمالّسادات حسینی در ادامه، به بستر مشارکت فرهنگی در سطح شهرستان اشاره و برگزاری مهرواره و جشنوارهها را از فرصتهای موجود برای خدماترسانی هرچه بهتر، معرفی فرهنگ بومیمحلی و ترویج سبکزندگی ایرانی اسلامی خواند.
بتول آقاجانی، مربیمسئول مرکز فرهنگی هنری کانون فومن هم طی این نشست، به ارایه گزارشی از فعالیتها و ظرفیتهای این مجموعه پرداخت و ضمن قدردانی از حمایتهای مسئولان شهرستان، بر ضرورت تقویت این همراهی و همکاریها تاکیدکرد.
ارایه نقطهنظرات از سوی مسئولان دستگاههای فرهنگی حاضر در جلسه و قول مساعد آنان برای حمایت هرچه بیشتر از فعالیتهای کانون، دیگر برنامههای این نشست بهشمارمیرفت و با خوانششعر و متن ادبی از سوی «ستایش اکبری» و «محمدپارسا دولتیپور»، اعضای نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان فومن و اهدای لوح سپاس و بستهفرهنگی فرماندار به آنان همراهشد.
برگزاری آیین تجلیل از مادر گرانقدر اسماعیل شکوری، از شهدای والامقام هشتسال دفاع مقدس شهرستان فومن در منزل این شهید و برگزاری نشست فرهنگی در مرکز فرهنگی هنری کانون، پایانبخش برنامههای این سفر شهرستانی در روز یکشنبه، ۷ خرداد ۱۴۰۲ بود.