لزوم ورود کانون پرورش فکری به برنامه های فرهنگی مکتب خانه ها

آموزش مهارت های لازم مربیگری به مربیان مهدها و مکتب خانه های قرآنی و مناطق کم برخوردار با بهره مندی از خدمات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان صورت می پذیرد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان، امام جمعه اهل سنت بندرعباس در جلسه هم اندیشی با مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان که در محل مسجد جامع با هدف غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان برگزار شد، همکاری با این کانون را به عنوان یک گام مهم ارزیابی کرد که می تواند دغدغه دانش آموزان و بویژه خانواده های آنها را مرتفع کند.

شیخ یوسف جمالی با بیان اینکه اجرای برنامه های دینی و فرهنگی در قالب مکتب خانه ها از دیرباز در مناطق مختلف اهل سنت مورد توجه بوده است، افزود: با توجه به فعالیت های تخصصی کانون پرورش فکری در زمینه آموزش کودکان و نوجوانان، ما از برنامه های این مجموعه استقبال و از این ظرفیت با هدف پیشبرد اهداف پرورشی کودکان و نوجوانان بهره خواهیم گرفت.

امام جمعه اهل سنت بندرعباس آموزش و استفاده از ظرفیت مربیان مکتب خانه ها در کنار ظرفیت های دیگر در اختیار کانون را حائز اهمیت دانست و از مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خواست در خصوص آموزش مربیان مکتب خانه ها که زمینه لازم را در این خصوص داشته با برگزاری کارگاه های آموزشی اقدام کند.

وی گفت: ما نیز همکاری لازم در خصوص برگزاری کارگاه های آموزشی از جمله تربیت مربی حوزه کار با کودک مثل قصه گویی همکاری و زمینه مشارکت مربیان تمامی مناطق استان را فراهم خواهیم کرد.

شیخ یوسف جمالی با بیان اینکه ما توانمندی های کانون پرورش فکری را باور داریم؛ ابراز امیدواری کرد: با توجه به تجربه کاری کانون در حوزه کودک و نوجوان اقدامات موثری در انجام فعالیت های فرهنگی صورت گیرد.

به گفته امام جمعه اهل سنت بندرعباس، حضور کتابخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در مناطق مختلف با برنامه ریزی و همکاری بین دو نهاد امکان پذیر است و هر کدام به سهم خود برای رشد جامعه کمک خواهند کرد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان نیز در این نشست با ضمن معرفی ماموریت کانون در پرورش ذوق و استعداد کودکان و نوجوان و مسیربخشی در اهداف متعالی نسبت به ضرورت توانمند سازی کودکان و نوجوان افزود : زمانی که مهارت درست زندگی به کودک آموزش داده شود و او را در برابر مسائل و چالش های پیش رو توانمند کرد، مطمئنا آنگاه با شناخت مسئله راه حل مناسبی برای رفع آن خواهد یافت و از تنگناهای زندگی به درستی عبور خواهد کرد .

پروین پشتکوهی با بیان اینکه هدف از برگزاری این نشست گسترش همکاری های طرفین است، افزود: کانون آمادگی دارد برای تربیت مربی و آموزش مربیان مهد قرآن و مکتب خانه ها، مدرسین متخصص و خبره کانونی را به کار گیرد.

به گفته وی، کارگاه آموزشی تربیت کودک در عصر دیجیتال و آشنایی با نیازها و خواسته های کودکان و نوجوانان در این برهه از زمان برای اولیای تربیتی بسیار حائز اهمیت است که البته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به عنوان متولی کودک و نوجوان در این خصوص ورود کرده و برنامه های مناسبی را قبلا اجرا کرده و مجددا برای طیف بیشتری از علاقه مندان تدارک خواهد دید .

وی افزود: با توجه به محدویت های نیروی انسانی بهترین راه حل، برگزاری کارگاه های تربیت مربی و تکثیر فعالیت های اثر بخش کودک و نوجوان است .

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان بهره گیری از مربیان توانمند و دغدغه مند را امتیاز کانون دانست و افزود: در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ، مربیان عاشقانه با بچه ها کار می کنند و با ایجادحس ارزشمندی به ارتقای ابعاد مختلف شخصیت آنان از جمله هویت فردی و ملی می پردازند.

در این جلسه مشارکت دو جانبه جهت در دسترس قرار گرفتن محتوای آموزشی و پرورشی مناسب مانند معرفی و تهیه کتاب مناسب ، برگزاری کارگاه های آموزشی و راه اندازی کتابخانه سیار مورد بررسی قرار گرفت .

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 5 =