به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان زنجان، کارشناس ادبی کانون استان زنجان گفت: سیر مطالعاتی که با هدف دانشافزایی کارشناسان و مربیان برگزار می گردد علاوه بر اینکه به بهرهگیری از مباحث کتابهای مطالعه شده میانجامد به استفاده مربیان از پیشنهادات یکدیگر و غنا و کیفیت کارگاهها نیز افزوده می شود.
در این جلسه که بخشی از آن به معرفی کتاب رها و ناهشیار مینویسم پرداخته شد، شیدا اردبیلی خاطر نشان ساخت: این کتاب تلاشی است برای آشنا کردنِ خوانندهی جستاردوست با اصول و قواعد جستارنویسی و نویسنده تلاش میکند که فوتوفن نوشتن، ویرایش و انتشار جستار شخصی و خاطرهپردازی را به خوانندگان بیاموزد.
وی افزود: با اشاره به اینکه این سلسله نشستها از سری برنامههای مصوب آفرینشهای ادبی و هنری کشور هستند، گفت: مربیان ادبی استان با انواع جستار به ویژه جستار روایی، عناصر جستار، خاطره پردازی و تفاوتهای آن با جستار نویسی، فواید نوشتن و سایر موارد در قالب کارگاه آموزشی بر اساس محتوای ارائه شده آشنا شدند و به بررسی بعضی از عناصر جستار در تعدادی از نمونههای جستار پرداختند.
اردبیلی در این نشست علاوه بر پرداخت به مفهوم و ویژگیها و عناصر یک جستار خوب گفت: جستار به عنوان یک سبک ویژه در نوشتن و خواندن است که خواننده میتواند در مدت زمان کوتاهی و تمرکز آسانتر و سریعتر با یک موضوع ارتباط برقرار کند و نویسنده نیز می تواند تجربیات و اندیشههایش را در همین بستر با خواننده در میان بگذارد و علاوه بر اینکه دریچهای نو به موضوع را برای خواننده بگشاید در گامی پیشتر او را به غور در تجربههای زیستهی خویش هم فرا خواند.
نمونه خوانی کتاب قصهجو ۲ "برگزیده جستارهای بخش علمی بیست و چهارمین جشنواره بین المللی قصهگویی" با هدف آشنایی مربیان با جستار، پایان بخش این نشست بود.