به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، با حضور معاون امور استانهای سراج کشور، مسئول پیشین سایت سراج استان، مسئول جدید سایت سایت سراج استان، مدیر حوزههنری استان و هیئت همراه، نشست همافزایی کانون کرمانشاه با مجموعهی سراج کشور رقم خورد .
محمد خیاطزنجانی مدیرکل استان، ضمن اشاره به عضویت در شورای راهبردی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی گفت : همهی ما مدیون اتفاقاتی هستیم که در گذشته رقم خورده و برای حفظ آن فداکاریهای بسیاری صورت گرفته، یکی از مهمترین بخشها در کشور کودک و نوجوان و توجه به فعالیتهای فرهنگی قوی میباشد، در جامعه امروزی طبق تحقیقات انجام شده سن کنشگری به ۱۴ سال رسیده که بدنهی حساس و اصلی آن کودکان و نوجوانان هستند و باید برای آن تخصصی وقت گذاشت و برنامهریزیهای راهبردی انجام داد .
وی در خصوص شکلگیری همکاری مجموعهی سراج با کانون استان توضیحاتی را ارائه داد و افزود : مجموعهی سراج یکی از بهترین نمونهها و الگوهایی است که وجود دارد و باعث سربلندی همهی ما میباشد و در اینباره ما باید پذیرای این الگوها باشیم و در این مجموعه کارهای مهمی را صورت دهیم . ما با روی خوش نگاه فرابخشی به مجموعه سراج داریم و نیز همافزایی با مجموعههای همسو که افق فعال و متفاوتی را در آینده پیش رو خواهیم داشت .
زنجانی کانون کرمانشاه را هفتمین کانون کشور و جزء پرچمداران این مجموعه عنوان کرد و بیان داشت : این نشانهی اعتماد کانون کشور به استان است که همواره توجه خاصی به برنامههای اجرایی داشته و وظایفی را در این خصوص محول نموده، ما در مجموعه استان همکاران دغدغهمندی داریم که همواره به بهترین شکل ممکن انجام وظیفه نمودهاند .
مدیرکل کانون استان با ارائهی گزارشی از فعالیتهای صورت گرفته در کانون عنوان کرد : کتابخانهی پستی برای اولین بار در استان بعد از مدتها با کمک کانون و همراهی نیروهای جهادی راهاندازی شد، مجتمع فرهنگی هنری آفرینش نیز که مرکز تخصصی نوجوان و اولین در نوع خود میباشد و در جوار مجموعه سراج است، خود الگویی برای کشور است، در مجموعهی کانون استان با احتساب کانون زبان مجموعاً ۲۹ هزار عضو داریم که کسب مهارت و علمآموزی در این مراکز به خوبی در حال انجام است، جذب ۱۰ درصد کل جمعیت دانش آموزی استان در آینده نزدیک نیز جامعه هدف ما هستند که به عضویت مجموعهی کانون درآیند و این ظرفیتیاست که امسال روی آن کار خواهیم کرد .
در ادامه، زنجانی خانواده محوری را از دیگر سیاستهای کانون دانست و گفت : یک ضلع آموزش ما خانوادهها هستند، معرفی کانون که محوریت برنامههای ما را دارد جزء مهمترین اهداف ماست که همواره برای آن کوششهای فراوانی صورت گرفته است، در واقع ظرفیت و امکانات و زیرساختهای خیلی خوبی در کانون وجود دارد و میتوان برنامههای خوبی در خصوص بهکارگیری آنها تعریف نمود، باید این امکانات را احیا کرد . در حوزه مجازی و سواد رسانهای نیز مجموعه سراج از دیگر مواردی است که ارزشمند میباشد .
وی در خصوص کانون تصریح کرد : در نوع خاص فعالیت میتوان گفت که هیچ دستگاه فرهنگی در کرمانشاه مثل کانون گستردگی ارتباط با مخاطبان خود را ندارد و ظرفیتهایی هم کرمانشاه با برنامههای اجرا شدهی خود در کل کشور ایجاد نموده که با بهرهگیری از هریک بخش اجرایی آنها به بعد کشوری رسیده از جمله گردهمایی کودکان عاشورایی، لیگ کتابخوانی، طرح مرکز الگوی تربیتی که یکی از شاخصهای ما همکاری با گروههای مردمی و جهادی و ارتباط با آنها میباشد . همافزایی با دیگر ادارات همسو با هم نقطه اتصال و ظرفیت خوبی برای همکاری و همراهیهای پیش رو میباشد که باید پیگیر این اهداف باشیم .