بهگزارش روابطعمومی ادارهکل کانون استان گیلان، سیدجلیل میرعظیمی که در آیین آغازین مرحله استانی جشنواره بین المللی قصهگویی کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان در رشت سخنمیگفت، به اهمیت و جایگاه تربیتی قصه و قصهگویی در فرهنگ ایرانیاسلامی کشور اشاره و با یادآورشدن اهمیت پیامهای تربیتی و اخلاقی قصهها گفت: این مهم نقش ویژهای در تربیت نسل کودک نوجوان داشته و دارد.
مدیرکل کانون استان گیلان با خاطرنشانکردن پیشینه قصهگویی در خانواده های ایرانی و نقشآفرینی پدربزرگها و مادربزرگها در انتقال پیامهای تربیتی و آموزههای اخلاقی به کودکان و نوجوانان افزود: لازماست از این ابزار اثربخش برای رشد و بالندگی نسل امروز به بهترین شکلممکن استفاده شود.
این مدیرفرهنگی همچنین، اشارهای به تقارن برگزاری مرحله استانی جشنواره قصهگویی کانون در استان گیلان و هفته کتاب و کتابخوانیداشت و با مهم قلمدادکردن مطالعه و فراهم سازی زمینههای اُنس و الفت هرچهبیشتر جامعه با این یارمهربان گفت: کتاب، افزون بر ارتقای سطح دانایی و آگاهی مخاطب، تاثیربهسزایی در تربیت قصهگویانی توانمند و موفقدارد.
وی توضیحداد: مطالعه و کتابخوانی مقدمه و پیشنیاز قصهگویی است و از این رو ضرورتدارد به این مهم توجه ویژهای داشتهباشیم.
میرعظیمی در این میان به تشریح روند برنامهریزی و برگزاری مرحله استانی جشنواره قصهگویی در گیلان پرداخت و با قدردانی از تلاشهای مستمر همکاران و همراهی دستگاهها و مجموعههای فرهنگی استان گفت: گیلان در عرصه قصهوقصهگویی از جایگاه ویژهای برخوردار است و توفیق قصهگویان این استان در عرصه ملی و بینالمللی گواهی روشن به شمارمیرود.
او در تبیین این سخنان به برگزاری نخستین جشنواره قصهگویی کانون در گیلان اشاره و افزود: مراکز فرهنگیهنری این مجموعه، بستری مناسب برای کشف و پرورش استعدادهای کودکان و نوجوانان است و برهمین اساس نیز از تمامی کودکان، نوجوانان و خانوادهها برای همراهی با فعالیتهای این مجموعه دعوتمی کنیم.
گفتنی است، مرحله استانی بیستوپنجمین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در استان گیلان، روزهای ۲۷ تا ۲۹ آبان ۱۴۰۲ در سالن سینمای ادارهکل این مجموعه فرهنگی در رشت برگزار می شود.