درخشش کارشناس آموزش و پژوهش کانون سیستان و بلوچستان در پانزدهمین ویژه برنامه پژوهش کانون کشور

کارشناس آموزش و پژوهش کانون سیستان و بلوچستان رتبه اول بخش «جستار» را در پانزدهمین ویژه برنامه هفته پژوهش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کسب کرد

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون سیستان و بلوچستان، کارشناس آموزش و پژوهش کانون استان در پانزدهمین ویژه برنامه پژوهش کانون کشور درخشید.

براساس این خبر در آیین پایانی پانزدهمین ویژه برنامه هفته پژوهش، که از سوی اداره‌کل آموزش و پژوهش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، بی‌با رهسپار با جستار «دیسپاچینگم آرزوست» رتبه اول این بخش را به خود اختصاص داد.

مدیرکل کانون استان، ضمن تبریک این موفقیت، گفت: نتیجه‌ی فعالیت‌ها و برنامه ریزی‌های موثر و مستمر کانون شکوفایی و درخشش همکاران و اعضا، در عرصه‌های گوناگون، است.

محمدرضا سالاری افزود: شناخت اولویت‌ها و انجام فعالیت‌های پژوهشی و علم‌محور، سبب فعال‌سازی جریان اندیشکده‌ای کانون، می‌شود که حاصل آن نشاط و تربیت بهتر است.

«دیسپاچینگم آرزوست» جستارگونه‌ای ادبی و علمی است که به بیان دغدغه‌ها و مسایل فرد در سازمان می‌پردازد و سبک نویسنده در نگارش آن، این اثر را از میان ۵۳ اثر در رتبه نخست قرار داد.

توسعه و ترویج فرهنگ پژوهش هدف اصلی و بهبود کمی و کیفی فعالیت‌های کانون، روزآمدسازی فعالیت‌ها و اقدام‌ها از طریق پژوهش‌های کاربردی، کمک به ارتقای فعالیت‌های پژوهشی در کانون، ایجاد زمینه مناسب برای اشاعه و کاربست پژوهش‌های بنیادی و به‌ویژه پژوهش‌های کاربردی، معرفی پژوهش‌گران برتر و تقویت سازوکارهای انگیزشی این فعالیت در کانون و تقویت نگاه جستجوگری و فعالیت‌های پژوهش محور در بین کودکان و نوجوانان از اهداف فرعی این ویژه‌برنامه بود.

در بخشی از این جستار آمده است: دیسپاچینگ به مرکز مدیریتی گفته می‌شود که شامل قوانین با اولویت‌های مختلف است همانند حفظ کیفیت برق ارسال شده به مشترکین از نظر ولتاژ و فرکانس...

کاش کانون هم مرکز دیسپاچینگ برای سنجش سطح انرژی و روحیه همکاران داشت؛ مرکزی که یک متخصص مسئول صبور و البته مهربان پس از دریافت گزارش کاهش سطح انرژی همکار علت آن را جهت حل کشف می‌کرد.

گفتنی است رهسپار در ششمین دوره ویژه برنامه هفته پژوهش در سال ۱۳۹۳ نیز در بخش پایان نامه با عنوان «نقش رنگ در معماری داخلی کتابخانه‌های کودکان و نوجوانان، نمونه موردی کتابخانه شماره پنج زاهدان»، رتبه برگزیده را به خود اختصاص داده بود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 11 =