به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، این جشنواره با حضور هفت گروه نمایشی که پنج گروه کانونی و از مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز و ۲ گروه شرکت کنندگان بخش آزاد بودند، برگزار شد.
بر همین اساس هیئت داوران جشنواره متشکل از حسن پور گل محمدی،ساغر لطفی نژاد و زینب صباغ، در بیانیهای به شرح ذیل برگزیدگان این جشنواره را معرفی کردند.
بنام خداوند لوح و قلم
«زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته بجاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد»
آری زندگی صحنه تئاتر است ولی باید بدانیم که نمایش یعنی خلاقیت و ابراز احساسات ، نقش ما در این جهان هستی مشخص است اما فضیلت هنر آن است که به درستی کودکان و نوجوانان را بشناسیم و با آن ها جهانمان را بسازیم و فرصت پیداکردن و کشف شهود به آنان بدهیم
هیئت داوران مرحله استانی نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بعد از بررسی آثار از بین ۷ اثر نمایشی در مرکز هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز دو نمایش در بخش «برگزیده» نمایش (نامیرا) به کارگردانی ایلیا عزتی و دنیا یارمحمدی و نمایش (کلاغ تنبل) به کارگردانی سعیده منصوری فرد را به بخش جشنواره ملی معرفی کردند و یک نمایش در بخش « شایسته تقدیر استان» نمایش (رنگی رنگا) به کارگردانی دنیا نقیبی و الهام احمدی قابل تقدیر داوران دانست.
و همچنین لوح تقدیر در ۱۰ بخش به برترین های ذیل تعلق گرفت:
۱- بخش کارگردانی ( نمایش رنگی رنگا_ دنیا نقیبی و الهام احمدی )
۲- بخش نمایشنامه نویسی ( نمایش کلاغ تنبل _ سعیده منصوری فرد)
۳- بخش خلاقیت در اجرای نمایش (برکه آلوده چرا آلوده _ سحر حقیقی )
۴- بخش طراحی پوستر و بروشور ( نمایش کلاغ تنبل _ فرشته حق نظری)
۵- بخش طراحی لباس ( نمایش بابام که ترس نداره _ زینب محمدی)
) ۶- بخش طراحی دکور و صحنه ( نمایش صدای شادی _ مریم بارانی)
۷- بخش عروسک گردانی ( نمایش رنگی رنگا _ رها آرشید )
۸- بخش انتخاب موسیقی ( نمایش نامیرا _ دنیا یارمحمدی )
۹- بخش گریم ( کار گروهی نمایش کلاغ تنبل)
۱۰- بخش بازیگری بازیگرانی از نمایش های ۱: بابام که ترس نداره و ۲- نمایش ابر سیاه و سفید _
همچنی در بخش نهایی بیانیه ، هیئت داوران ضمن تشکر و قدردانی از حضور گرم گروه های شرکت کننده در مرحله استانی نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی توجه به موارد ذیل را برای گروه های نمایشی را ضروری دانست :
۱.توجه به بیان و لحن بازیگری
۲.توجه به زبان بدن به تناسب شخصیت نمایش
۳.شخصیت پردازی
۴.توجه به انتخاب متن و ضروری داشتن گره داستانی
۵- توجه به اصول و مبانی بازیگری و کارگردانی امید است که هنر در خانه هر ایرانی حضور و وجود داشته باشد و تئاتر برای همه خانواده ها باشد .
لازم به توضیح است نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان کانون با شعار «این صحنه خانه ماست» از سوی معاونت فرهنگی کانون در بخشهای نمایش (صحنه، عروسکی، زنده_عروسکی)، نمایش خلاق (نمایش کتابخانه¬ای، بازی نمایش) و نمایشنامهنویسی از یکم بهمن در سطح استانی و شهریور ۱۴۰۳ در سطح کشور برگزار میشود.
موضوع جشنواره شامل توجه به نامداران، امیدآفرینی، آیینهای بومی، سنتی، مذهبی، طنز، محیط زیست و آزاد میشود و گروه سنی نوجوانان و جوانان ۱۲ تا ۲۲ سال و بزرگسالان امکان شرکت در این رویداد هنری را داشتند.
این جشنواره در استان البرز صبح روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور آذر مشهدی، ناظر جشنواره، جمعی از کارشناسان و همکاران کانون البرز و دیگر علاقهمندان در مرکز آفرینشهای فرهنگی، هنری مرکز مجتمع آغاز به کار کرده و عصر همان روز با معرفی برترینها به کار خود پایان داد.