به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان همدان، یک روز تا آغاز به کار سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در مصلی امام خمینی (ره) مانده است و به طور قطع نمایشگاه یک فرصت طلایی برای علاقمندان به کتاب است تا آنچه را که دوست دارند پیدا کنند.
از این رو روابط عمومی کانون همدان با تک تک نویسندگان و شاعران کانونی گپ و گفتی داشته و از فعالیت آنها در عرصه داستان و شعر پرسیده است که امروز به سراغ فاطمه موسوی یکی از مربیان توانمند ادبی رفتیم:
او در معرفی خود میگوید: فاطمه موسوی هستم که از سال ۸۵ نوشتن را شروع کردم و سال ۸۶ با برگزیده شدن داستانم در جشنواره داستان نویسی سراب استان مازندران با انگیزه بیشتر و البته به شکل حرفهایتر نوشتن را ادامه دادم.
این مربی ادبی مرکز سامن ادامه داد: از آن سال به بعد در مسابقات و جشنوارههای مختلف شرکت کردم و بیش از 20 عنوان برگزیده کشوری و استانی را به خودم اختصاص دادم.
وی به رتبههای خود اشاره و اظهار کرد: برگزیده جشنواره داستاننویسی استان گرگان سال ۹۱، برگزیده جشنواره رضوی سمنان سال ۹۸ و داستان بلندم در جشنواری رضوی سمنان حایز رتبه شده است اما هنوز کتابی از من چاپ نشده اما در حال رایزنی برای چاپ از طریق انتشارات کانون و میچکا هستم.
موسوی با بیان اینکه به مدت ۱۲ سال است که مربی ادبی کانون همدان هستم، افزود: کار با کودکان و توجه به ویژگیهای خلقی و حساسیتهای روحی آنها باعث شد که به نوشتن داستان با رویکرد روانشنایی برای کودکان روی بیاورم و یک سال است که عضو هیئت تحریریه مجله قندک هستم و داستانهایی که برای کودکان مینویسم در این مجله چاپ میشود.
وی در پاسخ به این سوال که یک نویسنده کودک باید چه ویژگیهایی داشته باشد، گفت: نویسنده کودک و نوجوان باید به نیازهای امروز کودکان از جمله توانایی حل مشکل کنترل خشم و افزایش جراتمندی و ... بیشتر توجه کند و در این راستا بنویسید.
وی خاطرنشان کرد: یک مربی ادبی باید با کودک و نوجوان مهربان و با حوصله باشد و دست کودک را بگیرد و توجهش را به خوب دیدن و خوب شنیدن جلب کند و به او کمک کند قدرت تخیل و تداعیاش را افزایش دهد و کم کم با دنیای شگفتانگیز کلمات او را آشنا کند.