به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل کانون، در این آیین ابتدا مدیرکل کانون استان گلستان گفت: کتابخانه سیار مرزی داشلی برون از سال ۸۶ در این روستا راهاندازی شد و مربیان کانون با استفاده از خودرو کتاب و خدمات فرهنگی را به روستاهای اطراف این منطقه ارائه میکردند که در سالهای اخیر به دلیل جابجایی و انتقال مربیان این مرکز به آموزش و پرورش فعالیت آن متوقف شده بود.
وی افزود؛ با همت بخشداری، دهیاری و اهالی روستا و با بهکارگیری یک مربی برای مرکز از سوی کانون، امکان بازگشایی مرکز فراهم شد.
در این آیین که روز ۹ خرداد ۱۴۰۳ و با حضور حاجآخوند احمدزاده امام جمعه روستای داشلی برون، فرماندار گنبد کاووس و مدیرکل شوراهای امور شهری و روستایی و نماینده آموزش و پرورش برگزار شد، علی پورمند بخشدار منطقه ضمن قدردانی از حضور مسوولان کشوری کانون اظهار امیدواری کرد با فعالیت دوباره این کتابخانه روستایی شاهد رشد و بالندگی بچههای این منطقه کم برخوردار باشیم.
اجرای سرود دختران این روستا از دیگر برنامههای آیین بازگشایی بود .
روح الله عباسینژاد مدیر دفتر مرکزی حراست کانون نیز در آیین بازگشایی کتابخانه سیار مرزی داشلی برون یادآور شد: امروز همه پای کار آمدند تا کودکان و نوجوانان این روستا نیز دست کم از امکانات حداقلی فرهنگی برای رشد و پرورش فکری محروم نباشند.
هم چنین در حاشیه بازگشایی این کتابخانه، نمایشگاهی از صنایع دستی و غذاهای محلی این روستا برپا و از سوی مسئولان مورد بازدید قرار گرفت.
آیین بازگشایی کتابخانه سیار مرزی داشلی برون روز ۹ خرداد ۱۴۰۳ برگزار شد.