خصوصی‌سازی در حوزه تعلیم ‌و تربیت آفت است، باید مردمی سازی کرد

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شامگاه روز چهارشنبه ۹ خرداد ۱۴۰۳ با جمعی از فعالان حوزه کودک و نوجوان استان گلستان، دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، حامد علامتی در ابتدای  این دیدار با اشاره به این که این سومین سفر اعضای شورای معاونان کانون به استان‌ها است گفت: اعضای شورای معاونان کانون از روز سه‌شنبه به تمام شهرهای استان گلستان  سفر کرده و از نزدیک شاهد مسایل و مشکلات حوزه کودک و نوجوان در این استان بوده و تلاش کرده‌اند در حد امکان آن‌ها را رفع کنند.

او با اشاره به علاقه رئیس جمهور شهید به توسعه فعالیت‌های تربیتی در حوزه کودک و نوجوان، افزود: سیاست اصلی ما نوجوان محوری است؛ یکی از دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه کودک و نوجوان نگاه ویژه شهید رئیسی به این حوزه بود و ما امروز با تدبیر این شهید بزرگوار شورای عالی جوان و نوجوان را داریم.

خصوصی‌سازی در حوزه تعلیم ‌و تربیت آفت است، باید مردمی سازی کرد

مدیرعامل کانون ادامه داد: در کانون قبلاً بسیاری از کارهای ما معطوف به کودک بود و نوجوانان در کانون مغفول بودند، اما با اهتمام دولت سیزدهم به حوزه نوجوان توجه جدی‌تری شد.

معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: رئیس جمهور شهید به عرصه ناشران کودک و نوجوان توجه ویژه داشتند و در بازدید نمایشگاه کتاب تهران هم از من خواستند که از دیگر ناشران حمایت کنیم و وارد فضای رقابتی با آن‌ها نشویم؛ ما نیز برهمین اساس کتاب‌های بیش از ۵۲ ناشر را خریدیم و در سطح مراکز توزیع کردیم.

خصوصی‌سازی در حوزه تعلیم ‌و تربیت آفت است، باید مردمی سازی کرد

او با اشاره به ظرفیت‌های مربیان کانون پرورش فکری، بیان کرد: کانون یک نهاد معمولی نیست، یک سرمایه عظیم فرهنگی هنری در جمهوری اسلامی است که با ارایه بیش از ۶۰ عنوان فعالیت، یک بسته کامل فرهنگی‌هنری، ادبی برای کودکان و نوجوانان است و در حوزه تولید فیلم، انیمیشن، پویانمایی، اسباب‌بازی و کتاب نیز فعالیت می‌کند.

علامتی با بیان این‌که نزدیک به ۶۰ سال است که بسیاری از بزرگان این کشور دوران کودکی و نوجوانی خود را با کتاب‌ها و محصولات فرهنگی کانون سپری کرده‌اند، گفت: امسال با یک هزار عنوان کتاب در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران حضور داشتیم که این عدد در نوع خود کم‌نظیر است، همچنین سال گذشته سه میلیون جلد کتاب منتشر کردیم.

خصوصی‌سازی در حوزه تعلیم ‌و تربیت آفت است، باید مردمی سازی کرد

او با اعلام این‌که کانون بیش از ۱هزار مرکز فرهنگی‌هنری در سطح کشور دارد، اظهار داشت: هدف ما این است کانون پرورش فکری، علاوه بر خوانش کتاب، متناسب با اقتضائات محلی، بسته تربیتی برای آن منطقه تعریف کند.

مدیرعامل کانون ادامه داد: ما فقط دنبال کارهای مهارتی نیستیم نگاه ما باید تربیتی باشد و از دل نگاه تربیتی مهارت‌آموزی هم اتفاق می‌افتد، کانون در بطن دستگاه تعلیم‌ و تربیت است اما حوزه عملکرد آن در حوزه‌ی بیرون از آموزش ‌و پرورش است.

علامتی در این زمینه توضیح داد: ما یک فعالیت غیررسمی در فضای غیررسمی آموزش و پرورش داریم که آن کانون است، دو بال فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش در درون و بیرون مجموعه کانون پرورش فکری است.

او با اشاره به سیاست‌های کشور مبنی بر مردمی‌سازی فعالیت‌ها، بیان کرد: امسال برای نخستین‌بار کانون به سمت گروه‌های مردمی و حلقه‌های میانی رفته است چراکه باید جبهه‌ای کار کنیم؛ خصوصی‌سازی در حوزه تعلیم‌وتربیت آفت است ما باید مردمی‌سازی کنیم و آن‌ها را حمایت کرده و بر فعالیت‌های‌شان نظارت داشته باشیم.

مدیرعامل کانون اظهار داشت: ما باید خانواده را از تماشاگر بودن به همکار و همراه بودن با فعالیت‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تبدیل کنیم چرا که نخستین کانون تربیت کودک، خانواده است.

گفتنی‌است در ابتدای این نشست‌ فعالان گروه‌های مختلف حوزه کودک و نوجوان استان گلستان به بیان نقطه نظرهای خود پرداختند و اعضای شورای معاونان کانون نیز برنامه‌های حوزه کاری خود را برای آن‌ها تشریح کردند.

خصوصی‌سازی در حوزه تعلیم ‌و تربیت آفت است، باید مردمی سازی کرد

خصوصی‌سازی در حوزه تعلیم ‌و تربیت آفت است، باید مردمی سازی کرد

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 13 =