کد خبر: 343963
تاریخ انتشار: ۳ شهریور ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۱
بازدید 9734
قاف یک فرصت برای تبادل تجربیات و اطلاعات است

مربی مسئول قروه گفت: برگزاری اردو قاف باعث می‌شود که شاعران و نویسندگان نوجوان وقتی در کنار هم قرار می‌گیرند خود را بسنجند و ببینند که در کجای مسیر قرار دارند اما در کل قاف یک فرصت برای تبادل تجربیات است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری استان همدان، باشگاه رویش استعدادهای برتر ادبی نوجوانان کشور یکی از هفت برنامه تحولی وزارت آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۳ بود که با تاکیدهای وزیر آموزش پرورش و با همکاری و همراهی همه دلسوزان این برنامه اجرایی شده و برگزاری اردوی باشگاه رویش استعدادهای برتر ادبی کشور (قاف) یکی از سیاست‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است که کانون در نظر دارد تا با اجرای قاف سرمایه‌های آینده کشور در حوزه ادبیات، صیانت و زمینه تعالی آنها فراهم شود.

دومین اردوی قاف با حضور کارشناسان و اعضای شاعر و نویسنده خود در استان گلستان برگزار شد  و از همدان 4 عضو در حوزه داستان و شعر و یک مربی خلاق آنها را همراهی کرد.

زهراعلیمحمدی، مربی مسئول فرهنگی شهرستان درگزین از آن دسته مربیانی است که توانسته ارتباط بسیار خوبی با نوجوانان بگیرد و در کنار آنها و با همراهی آنها کارهای خلاقانه و جذابی را انجام بدهد از این رو به عنوان مربی همراه با اعضای قاف راهی نوجوانان همدانی شد. او در خصوص این اردو گفت: این همراهی باعث افتخار بود که در کنار شاعران و نویسندگان نوجوان کانون در رویداد ادبی قاف شرکت کنم.

وی در مورد علاقه خود به شعر و داستان اظهار کرد: از دوران نوجوانی گاهی داستان‌های کوتاه و شعر نو می‌نوشتم و حتی توانستم در مرحله شهرستانی رتبه اول شعر را کسب کنم و بعدها جسته و گریخته داستان‌های کوتاه می‌نوشتم.

این مربی جوان در مورد فعالیتش در کانون به عنوان مربی مسئول ادامه داد: صادقانه بگویم آنچه که در طول ۱۵ ماه حضورم در کانون یاد گرفته‌ام گنجینه ارزشمندی است که بی شک در هیچ دستگاه و ارگان دیگری بدست نمی‌آمد.

وی بیان کرد: کودکان و نوجوانانی که به کانون می‌آیند آن را خانه امن و آرامش خود دانسته و جالب‌تر آنکه با سایر هم سالان خود تفاوت دارند، اعضا کانون هم زمان که از کتاب‌ها و مربیان آموزش می‌بینند تجربه کسب می‌کنند خود نیز می‌توانند مربیان کوچکی باشند که با اعمال و واکنش‌ها و جملات خود در موقعیت‌های مختلف آموزش دهنده باشند و همین امر باعث شده وقتی به خودم ذپدر قبل از ورود به کانون می‌اندیشم متوجه شوم که تا چه حد در کنار این بچه‌ها بزرگتر شده‌ام.

علیمحمدی با بیان اینکه به رمان‌های برجسته ادبیات جهان علاقه دارم ، گفت: باشگاه قاف یک حرکت بزرگ در حوزه ادبیات در کانون است که می‌توان به آن امیدوار بود و به طور قطع در آینده اتفاقات خوبی رخ خواهد داد. برگزاری این رویدادها باعث می‌شود که شاعران و نویسندگان نوجوان وقتی در کنار هم قرار می‌گیرند خود را بسنجند و ببینند که در کجای مسیر قرار دارند اما در کل قاف یک فرصت برای تبادل تجربیات است و خودم از یکی از اعضای شرکت کننده شنیدم که گفت: « من فکر می‌کردم از تمام هم سن و سال‌هایم بهترم و شعرهایم عالی است اما اینجا متوجه شدم که خیلی تا مقصد فاصله دارم».

وی در مورد نحوه برگزاری اردو خاطرنشان کرد: در مسیر رسیدن به محل برگزاری این اردوها به علت طولانی بودن مسافت مشکلاتی پیش آمد و بهتر است که کشور به سه یا چهار ناحیه تقسیم شود و استان‌های همجوار هم به راحتی در کنار هم قرار بگیرند و اطلاعات و تجربیات خود را به اشتراک بگذارند.

مربی مسئول قروه گفت: حال برگزاری کارگاه‌ها برای نوجوانان در قالب کلاس‌های درس در یک مکان ثابت خسته کننده بوده و بهتر است در فضاهای باز برگزار شود که علاوه بر مفرح بودن بتواند برای این نویسندگان و شاعران الهام بخش نیز باشد.

وی در پایان اشاره کرد: برا حضور مربیان در کنار اعضای کانون به عنوان همراه نیازمند برنامه‌ریزی‌های دقیق‌تری است که در مدت حضور اعضا در کلاس‌ها، مربیان هم در کلاس‌هایی شرکت کنند که این اردو برای مربیان هم حاصلی داشته باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 8 =