به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری استان همدان، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با معاونت اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری استان همدان در جهت انجام فعالیتهای فرهنگی مشترک در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی دیدار و گفت و گو کرد.
در این دیدار معصومه ابراهیمی هژیر به معرفی کانون و فعالیتهای فرهنگی- هنری و ادبی آن برای کودکان و نوجوانان در قالب طرحها و برنامههای مختلف اشاره و اظهار کرد: امروز با توجه به هجمهها و ترفندهای دشمنان که ذهن و قلب کودک و نوجوان ما را نشانه گرفتهاند باید کارها و اقدامات بزرگ و مهمی انجام داد.
وی با بیان اینکه کار برای کودکان و نوجوانان مختص یک یا دو دستگاه و نهاد نیست، ادامه داد: برای اعتلای فرهنگ و کاهش آسیبهای اجتماعی و آموزش و پرورش فرزندان باید همه دستگاهها در کنار هم بوده و با یکدیگر تعامل و همکاری داشته باشند.
مدیرکل کانون پرورش فکری استان همدان با اشاره به نامه ارسالی از تهران و طبق تجربیات استانهایی چون آذربایجان غربی و هرمزگان گفت: در متن این نامه آمده که طبق فصل نهم قانون مجازات جایگزین حبس و در راستای سلامت و صیانت از کودکان و نوجوانان این مرز و بوم و آسیب پذیری کودکان و نوجوانان در جامعه و نیاز به انجام فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی هدفمند به جهت تأثیرگذاری فعالیتهای فرهنگی برای ایشان ضرورت دارد تا در چارچوب مقررات قانونی اهتمام ویژهای در جهت مسئولیت پذیری و ایجاد ارتباط موثر و سازنده فرد محکوم با امور اجتماعی و ترویج امور عام المنفعه، پیشنهاد تهیه و اهدا کتاب و محصولات فرهنگی و اجرای فعالیتهای فرهنگی با محوریت کانون به عنوان مجازات جایگزین حبس با همکاری محاکم دادگستری استان صورت بگیرد.
وی ادامه داد: ما امروز اینجا حضور داریم که طبق این نامه و دستوراالعمل ارسالی از معاونت اجتماعی دادگستری برای همکاری و همراهی کارهای فرهنگی در مناطق محروم و کم برخودار خصوصا روستاها کمک بگیرم.
در ادامه معاون اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری استان همدان ضمن تبریک ایام پیش رو اظهار کرد: آسیبهای اجتماعی بسیار است و کودکان و نوجوانان ما در معرض آنها هستند و حضور آنها در فضای مجازی یک آسیب جدی است که باید اقدامات مهمی صورت بگیرد.
حسین عسگری با بیان اینکه در تاریخ 23 اردیبهشت 1399 قانون جامع حمایت از اطفال تصویب شد، گفت: بارها با نهادهای مختلفی چون آموزش و پرورش جلسه داشتهایم و موارد را بررسی کرده و راهکار دادهایم.
وی به ایجاد ایستگاه قانون در سطح شهر اشاره و تصریح کرد: مردم باید با قانون و مادهها آشنا شوند زیرا هر چه آگاهی مردم بیشتر باشد کمتر دچار گرفتاری و دردسر میشوند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری با بیان اینکه باید اقدامات فرهنگی مشترک با کانون انجام داد، خاطرنشان کرد: خوشبختانه با حضور مدیر کل کانون خانم ابرهیمی هژیر در این مدت شاهد اتفاقات بسیار خوبی در سطح استان برای کودکان و نوجوانان بودهایم و همیشه کانون برای مناسبتها و ایام مختلف برنامههای خاص و ویژه اجرا کرده است.
وی تأکید کرد: درخواست کانون مورد بررسی قرار گرفته و یک ملاقات با رئیس کل دادگستری مشخص میکنیم که در آن جلسه به تبادل نظر پرداخته و بتوانیم به نتایج خوبی به نفع کودکان و نوجوانان برسیم.