به گزارش روابطعمومی ادارهکل کانون استان کرمان، ادارهکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان به مناسبت هفته ملی کودک نشست انیمیشن از «ایده تا اجرا» را با حضور بهنود نکویی کارگردان انیمیشن سینمایی «بچهزرنگ» برای دانشآموزان هنرستانهای دخترانه رازی و صاحبالزمان و پسرانه هنرهای زیبا برگزار کرد.
بنابر این خبر، در این نشست که ۱۴ مهر ۱۴۰۳ در تالار «فرهنگوهنر» شهر کرمان با حضور اکبر خدادادی مدیرکل، کارشناسان و مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، محسن روحی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی تشکیل شد، بهنود نکویی کارگردان پرفروشترین انیمیشن تاریخ سینمای ایران بیان کرد: برخلاف فیلم، انیمیشن کمپانیمحور است و با حضور کارگردانی، تولید و دیگر سلسله مراتب در استودیو ساخته میشود.
وی با اشاره به اینکه وجود استودیو و ثبات در آن باعث جریان انیمیشن میشود گفت: در تولید انیمیشن ایده جذاب برای بیان مفاهیم ذهنی اولین قدم است. این ایده باید ویژگی تاثیرگذاری روی مخاطب را داشته باشد. بعد از آن تیم پردازش داستان تشکیل میشود و فیلمنامه شکل میگیرد. در مرحله بعدی استوریبردها(قابهای ساده) طراحی میشوند و با پشت هم قرار دادن قابها «استوریریل» تولید میشود.
وی با تاکید به اینکه انیمیشن یک کار فرهنگی است و پیوستهایی چون توریست و گردشگری را به دنبال خود می آورد افزود: طراحی کاراکتر و بومی بودن برای پذیرش آن از سوی مخاطب ضروری است.
نکویی درباره انیمیشن «بچهزرنگ» گفت: بزرگترین چالش در تولید این کار در مرحله اجرا و طراحی مو، لباس، پارچه و نور بود. همچنین صحنههایی که لبای خیس میشد و شخصیت باید با آن حرکت میکرد از چالشهای بزرگ بود.
کارگردان پرفروشترین انیمیشن تاریخ ایران اضافه کرد: قبل از «بچه زرنگ» خروجی گرفتن پروژههای انیمیشن در خارج از ایران انجام میشد و این پروژه برای اولین بار کاملا در ایران انجام شده است و درونمایه داستان آن هم به سه محور هویت ملی و ایرانی، محیطزیست و امام رضا(ع) میپردازد.
در ادامه این نشست دانشآموزان رشته انیمیشن هنرستانهای شهر کرمان سوالهای خود را پرسیدند و نمونههایی از انیمیشنهای تولید بهنود نکویی و تیمش در سبکهای مختلف را دیدند و در موردشان صحبت کردند.