به گزارش روابطعمومی کانون استان تهران، مراسم اختتامیه مهرواره نسیم سحری به کوشش واحد آفرینشهای ادبی کانون استان تهران و همزمان با روز حافظ و همچنین روزهای پایانی هفته کودک پس از اجرا در سه مرحله، روز پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۳ در مرکز فرهنگی هنری ۲۴ برگزار شد. مهرواره شعرخوانی نسیم سحری که پیش از این با حضور ۱۷۰ عضو کودک و نوجوان در دو بخش شعرخوانی و شاهنامهخوانی در شهریورماه برگزار شد با تعداد ۳۵ شرکتکننده منتخب به مرحلهی سوم و پایانی رسید.در این مرحله که در تاریخ ۱۹ مهر ۱۴۰۳ و با حضور سیدعلی حسینی معاون مالی و اداری و ویدا ملکی معاون فرهنگی استان تهران و همچنین هیات داوران متشکل از کبری بابایی، مریم علایی و حبیب نظاری، به اجرا درآمد.
ابتدا راهیافتگان بر اساس گروه سنی به خوانش اشعار خود پرداختند که در نهایت پس از جمعبندی داوران به اعلام نتایج منتهیشد.
.داوران مرحلهی نهایی این مهرواره در بیانیه هیات داوران به عدم رقابتی و ارزشگزارانه بودن در این مهرواره اشاره کردند و به این نکته توجه داشتند که معیارهای اصلی سنجش درک مفاهیم و تصاویر شعری با شاخصهای تلفظ درست کلمات، رعایت وزن و آهنگ و لحن مناسب با وزن شعر بودهاست.
یادآور میشود سیدعلی حسینی معاون اداری و مالی کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان تهران ضمن قدردانی از پیگیری و همراهی والدین، با توجه به سیاستهای جدید کانون و همچنین تاکید فرهاد فلاح معاون فرهنگی کانون بر اهمیت حضور والدین در مراکز، خاطرنشان کرد که میتوان با برگزاری مهروارهها بر ضرورت اجرای این طرح که یکی از ارکان اساسی فعالیتهای مستمر اعضا در کانون میباشد اقدام مفید و موثر کرد.
ویدا ملکی سخنان خود را با خوانش آیه "در آغاز کلام بود و کلام با خدا بود و کلام، خدا بود" از انجیل یوحنا آغاز کرد و در ادامه با تلاوت آیه اقرا باسم ربک الذی خلق با اشاره به اولین آیهای که بر پیامبر اکرم نازل شد به کلمه و خواندن در قرآن نیز اشاره کرد و با پرداختن به اهمیت شعر و شعرخوانی گفت: مربیان میتوانند مسابقهای با این عنوان برگزار کنند که اگر شعر نبود چه میشد؟
در پایان نماهنگی از روند برگزاری مرحلهی دومنسیمسحری که توسط روابطعمومی کانون استان تهیه و تدوین شده بود و همچنین فیلم شعرخوانی اعضای نوباوه به نمایش گذاشته شد و نیز شعرخوانی نسیما نظاری عضو نوخوان از سرودههای خود او و فلوت نوازی کیان پاکزاد از دیگر برنامههای مراسم اختتامیه بود.
یادآور میشود که در بخش نوباوه ۶۳ فیلم به دبیرخانه ارسال شده بود که توسط واحد فرهنگی داوری و ۴ اثر از بین آنها به عنوان منتخب اعلام شدند.