به گزارش روابطعمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تهران امین کمالوندی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی، حامد ابراهیمی مدیرکل امور مالی و ذیحسابی، امیر محمدپور مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی، علی رفیعی مشاور معاون توسعه منابع انسانی روز سهشنبه ۸ آبان ۱۴۰۳ در نشستی صمیمانه با معاونین، کارشناسان، همکاران ستاد استان و ۱۰ نفر از مربیان و مربی مسئولان مراکز تهران دیدار صمیمانهای داشتند.
کمالوندی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان پس از شنیدن گزارشات و سخنان معاونین و کارشناسان استان ضمن پاسخگویی به سوالات همکاران با بیان این موضوع که استان تهران در تمامی یا بیشتر سازمانهای فرهنگی کشور جزو محرومترین استانهاست افزود: مشکلات استان تهران جدای از استانهای دیگر نیست اما مشکل خاص تهران نبود ادارهکل مجزاست و چون در معرض ستاد کشور است مانند دیگر استانها شرایط رشد ندارد.
وی با بیان این موضوع که زندگی شخصی افراد باید با زندگی کاری آنها تطبیق داده شود؛ با ذکر ضربالمثل یکی مرد جنگی به از صد هزار به این موضوع اشاره کرد که در استانی یک مرکز با ۵ نیرو تعطیل است در حالیکه مرکز دیگری با یک نیرو مرکز الگوست و نکته اساسی در پیشبرد کانون خواستن و دست به دست هم دادن است.
کمالوندی ضمن تشکر از حوزه اداری و مالی استان تهران خاطرنشان کرد: واحد معاونت توسعه مانند اتاق جنگ است و برای حل مشکلات باید راهها را پیدا کرد و مسیرهای مسدود را باز کرد. در برنامهریزی مالی استان باید اهم و فیالاهم درنظر گرفته شود و نیاز مرکز بر هر چیزی ارجحیت دارد؛ این در حالیست که اداره کل میتواند ۳۰ درصد از درآمد استان را به امور رفاهی اختصاص دهد. وی با بیان این موضوع که استان نباید برای برنامههای ملی و ستادی کشور هزینه کند یادآور شد اگر هزینهای در راستای اجرای اهداف ستاد پرداخت شد، باید مبلغ آن از ستاد کشور مطالبهگری شود.
کمالوندی در ادامه گفت: ما در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سفالگر، نقاش، شطرنجباز و ... تربیت نمیکنیم، بلکه بنا بر این هست که با مهارتآموزی به آنها خوب زیستن را یاد بدهیم. در کانون هیچگاه مستقیم به کودک و نوجوان نمیگوییم نماز بخواند اما تعالیم والای اخلاقی را به کمک فعالیتهای هنری، فرهنگی و ادبی در بین اعضا پرورش میدهیم. وی در ادامه افزود: آسیبی که باعث میشود کانون پیشرفت نکند عدم انتشار اخبار خوب هست. باید از پیلهها بیرون آمد؛ مربیان کانون در هر حوزهای که فعالیت دارند باید توانایی اجرای همه فنون را دارا باشند تا در مواقع ضروری یکدیگر را همپوشانی کنند؛ همچنین نباید در مراکز نشست و منتطر بچهها ماند بلکه میباید با ابزار مختلف به سراغ آنها رفت وگرنه علم و فناوری روز باعث تعطیلی کانون خواهد شد.
معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی با بیان اهمیت و حساسیت کار مربیان در کانون گفت: کانون را با هیچ سازمانی مقایسه نکنید؛ روزیکه مربیان خود را کارمند خطاب کنند آنروز را روز پایان کار خود بدانند. من به در و دیوار کانون امیدوار نیستم به آن مربی که کرایه رفت و آمد عضوی را میدهد که برای آمدن به مرکز توان پرداخت ندارد امیدوارم، من به آن مادری که فرزند اوتیسمش تنها در ساعات حضور در کتابخانه کانون برای دو ساعت میتواند در روی صندلی بدون بیقراری بنشیند، به آن مربی که در مرز سیستان و بلوچستان با لپتاپ شخصی بچههای محروم را دور خود جمع میکند و برای آنها انیمشن پخش میکند امیدورام.
وی در پایان سخنان خود با بیان اینکه عدم تاییدصلاحیت برخی همکاران هنری به دلایل موجه بوده و سایر همکارانیکه جذب آنها به آینده موکول شد، نیاز به توانمند شدن بیشر دارند ابراز داشت: در حال حاضر با تبدیل وضعیت حدود ۴۵۰ نیروی پارهوقت به تماموقت و واریز حقوق ۳۰روزه به ایشان، نه تنها کانون منحل نشد بلکه مربیان در چند شیفت کار میکنند.
حامد ابراهیمی مدیرکل امور مالی و ذیحسابی ضمن توضیحاتی دربارهی اینکه در بهمن سال ۱۴۰۲ حقوق نیروهای پارهوقت ۴۷ درصد افزایش داشته افزود: امسال بودجهای جهت هزینه ایاب و ذهاب و تفاهمنامه کانون مدرسه اختصاص داده نشده و تنها تعداد کمی از استانها آنرا دریافت کردهاند به این نکته نیز اشاره کرد که اختصاص پاداش به همکاران در صورتی امکانپذیر است که بعد از برآورد ریالی در سطح کشور، دلیلی برای آن در نظر گرفته شود اما با توجه به عدم پرداخت پاداش در چندین سال گذشته، در طول این دو سال به دستور حامد علامتی مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان سعی شده به دلایل و عناوین مختلف این مبالغ به صورت کمک معیشتی بین تمامی همکاران در سطح کشور بدون درنظر گرفتن پست و جایگاه به صورت برابر و با یک مبلغ مشخص پرداخت شود.