نشست مجازی آیه های نیایش را چگونه قصه‌گویی کنم؟

نشست مجازی آیه های قرآن را چگونه قصه گویی کنم، با محوریت قصه های قرآنی و مذهبی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان، نشست مجازی "آیه های نیایش را چگونه قصه گویی کنم؟" با حضور سارا امیدوار، مدرس قصه گویی و کارشناس فرهنگی استان خراسان رضوی، و همچنین با حضور مربیان کانون و عموم قصه گویان و علاقمندان به قصه گویی از سراسر استان هرمز گان برگزار شد.

امیدوار، خودشناسی و مخاطب شناسی، را از گام های اولیه قصه‌گویی معرفی کرد و گفت: در روایت قصه های دینی، قصه‌گو باید توانمندی و استعداد قصه‌گویی در این حوزه را داشته باشد.

وی افزود: در قصه گویی مذهبی، احساسات و باور قلبی به قصه‌ای که تعریف میکنیم مولفه‌ی مهمی است؛ در غیر این‌صورت نمی‌توانیم مفاهیم دینی را به مخاطب انتقال دهیم.

این مدرس قصه گویی با اشاره به اینکه قصه های مذهبی باید دو رویکرد داشته باشد، ادامه داد: قصه های انتخاب شده باید مستقیم در قرآن، حدیث و سیره پیامبر و ائمه آمده باشد. همچنین این قصه باید با مضمون اخلاقیات باشد.

نشست مجازی آیه های نیایش را چگونه قصه‌گویی کنم؟

امیدوار تاکید کرد: در انتخاب قصه باید مواردی از قبیل جنسیت، سن، فرهنگ، مذهب و حتی بعد اقتصادی و سیاسی مخاطبانمان هم نقش داشته باشند.

وی در ادامه گفت: نیاز مخاطب در انتخاب قصه بسیار مهم است؛ و قصه‌گو باید قصه ای را انتخاب کند که هم برای کودک و نوجوان جذاب بوده و هم مورد نیاز او باشد.

کارشناس فرهنگی خراسان رضوی، افزود: اصل مهم در انتخاب قصه های مذهبی این است که معتبر باشد و قصه‌گو در چارچوب واقعیت، قصه را روایت کند.

امیدوار با اشاره به قصه هایی که مضمون نماز و نیایش دارند، خاطرنشان کرد: برای قصه گویی با موضوع نماز نباید به دنبال شیوه های تکراری باشیم؛ بلکه باید قصه ای انتخاب شود که لذت نیایش با پروردگار را به مخاطب انتقال دهد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 7 =