به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، آموزش تکنیکهای قصهگویی آیینی سنتی، از سوی دبیرخانه استانی بیستو ششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی در محل کافه کتاب مرکز شماره ۲ شهر کرمانشاه برگزار شد.
محمد خیاطزنجانی مدیرکل کانون استان، ضمن تاکید بر اهمیت قصهگویی، عنوان کرد : همواره قصهگویی از اهمیت ویژهای برخوردار بوده که در استان کرمانشاه نیز به دلیل پیشینهای که به عنوان سرزمین قصهها، افسانهها و اسطورهها دارد، توجه به این مهم دوچندان میشود .
وی در خصوص مدرس قصهگویی این کارگاه گفت : پویا بازرگان از بهترینهای بخش آیینی سنتی است و ما این شانس را در استان داریم که از حضور، تجربه و تدریس ایشان بهره گیریم و در خصوص برگزاری کارگاهها، سعی داشتیم از بهترینهای هر بخش تعریف شده در شیوهنامه، دعوت به عمل آوریم.
زنجانی تصریح کرد : بخش آموزش در قصهگویی بسیار اثرگذار است که در دبیرخانه استانی قصهگویی امسال سعی شده در این امر پررنگ ظاهر شویم و خوشبختانه با اهتمام رابط قصهگویی و مسئول دبیرخانه قصهگویی استان، تاکنون نیز عملکرد بسیار مطلوبی صورت گرفته است.
در ادامه این کارگاه، مدرس آن پویا بازرگان (شاهنامهخوان، برگزیده جشنوارههای بینالمللی، مدرس شاهنامهخوانی و قصههای آیینی) ضمن ارائه مقدمات لازم، توضیحاتی درخصوص بخش آیینی سنتی جشنواره قصهگویی تبیین نمود و در این باره به شکل مبسوط مباحثی را طرح و در مورد آنها نکات مورد نیاز را تشریح کرد و اعضا و علاقهمندان به قصهگویی را با تکنیکهای قصهگویی آیینی سنتی آشنا کرد و با زبان و لحن گویا جهت اجرای قصهگویی در مخاطبان ایجاد انگیزه نمود.