به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه، در بیستو چهارمین نشست شورای فرهنگی، ضمن مروری بر فعالیتهای هفته گذشته در کانون کرمانشاه، برنامههای آیین اختتامیه بخش استانی بیستو ششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی تبیین شد.
محمد خیاط زنجانی مدیرکل کانون استان با مروری بر برنامههای هفته گذشته کانون کرمانشاه، بیان داشت: امیدوارم که همه ما در مسیر انجام وظایف به نقطه مطلوب رسیده باشیم و کارها نیز به خیر و خوبی پیش رفته باشد، با پیگیری زحماتی که بزرگواران مجموعه کانون استان در هفته گذشته انجام دادند چند نشست در حوزه کانونیاری انجام شد که یکی از آنها نشست مجازی با خانوادههای اعضای کانونیار سراسر کشور بود که استقبال خوبی هم در پی داشت.
وی افزود: فعالیتهای هفته معلولین و ویژهبرنامههای مختص به این ایام نیز با کیفیت خوبی برگزار گردید و معلولان قشری از جامعه مخاطب هستند که باید به آنها توجه شود. با پیگیری رابط و کارشناس هنرهای نمایشی کانون استان هم کارگاه آموزشی پاپآپ با حضور همکاران کانون استان تحت نظر واحد اسیتیژ از سوی معاونت تولید کانون کشور، برگزار شد که استقبال مطلوب مخاطبان را در پی داشت.
زنجانی خاطرنشان کرد: در هفته گذشته نیز طی تماس با مراکز مسائل و چالشهای آنها بررسی شد و در جهت تامین درخواستها کارهای لازم انجام پذیرفت، این اتفاقات کمک میکند که مراکز بهصورت جدی دغدغههای خود را بیان کنند و برای رفع آنها تلاش میشود. دوشنبههای الگونمایی نیز اتفاق خوبیاست که در کشور اجرایی شد تا استانها کارهای موفق خود را توسط مدیر الگونمایی کنند و این امر از آذربایجانشرقی آغاز گردید و این نشست مجازی را در هر هفته خواهیم داشت که حتی افراد خارج از مجموعه کانون هم میتوانند از آن استفاده کنند با این امر ضمن ایجاد خلاقیت، مطالب بیان شده و بازخورد آن هم دیده میشود و در این میان الگوهای موفق را میبینیم و به همافزایی کمک میکنیم.
مدیرکل کانون استان با بیان اهمیت قصهگویی در استان، تصریح نمود: در هفته آینده آیین اختتامیه بخش استانی بیستو ششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی را در کانون کرمانشاه خواهیم داشت که با اهتمام ویژهای که از سوی رابط و اعضای دبیرخانه استانی جشنواره انجام پذیرفته، رشد بسیار خوبی در این زمینه داشتهایم. این جشنواره طی چهار روز با حضور برگزیدههای استانی برگزار میشود. در این میان حضور قصهگویان بینالمللی از نقاط قوت و مورد توجه در بخش استانی جشنواره هست که اتفاق بسیار خوبی میباشد همچنین استقبال دیگر کشورها همچون روسیه از این مساله هم جالب توجه بود.
وی ادامه داد: برای برنامههای اختتامیه جشنواره قصهگویی هم با توجه به اینکه باید بستری فراهم شود که از هنرنمایی نوجوانان شهرستانها هم بهره بگیریم؛ از گروههای هنرمند نوجوان در مراکز شهرستانها دعوت میکنیم تا در عرصه جشنواره بتوانند اجرا داشته باشند که این جشنواره محلی برای به نمایش گذاشتن توانمندیهای این عزیزان نیز باشد؛ توجه به بخشهای مختلف آیین اختتامیه استانی هم باید جدی باشد تا اختتامیه باشکوهی درخور با جایگاه استانی جشنواره داشته باشیم.
در ادامه، ضمن ارائه گزارشی از روند جشنواره قصهگویی در استان توسط فرزانه لطیفی رابط جشنواره، بررسی جزییات اجرایی بخشهای مختلف آیین اختتامیه بیستو ششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی در استان، از سوی اعضای شورای فرهنگی صورت پذیرفت و در مورد نحوه برگزاری جشنواره و تعیین برنامههای مختلف آن بحث و تبادل نظر انجام پذیرفت.
گفتنیاست بخش استانی جشنواره بینالمللی قصهگویی در استان کرمانشاه از ۲۴ الی ۲۷ آذر ۱۴۰۳ با حضور برگزیدگان قصهگویی طی چهار روز از ساعت ۸ تا ۱۹ در سالن همایشهای مرکز شماره ۲ شهر کرمانشاه برگزار میگردد.