به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، این کارگاه ۸ ساعته به همت ادارهکل آموزش و پژوهش کانون پرورش فکری کردستان برای ارتقای مربیان در امتداد ایجاد خلاقیت و توانمندسازی مربیان عرصههای نمایشی این دوره در مجتمع فرهنگی، هنری سنندج برگزار شد.
ابراهیم شاکری مدرس این کارگاه، نخست مفهوم، تعریف، کاربردها و پیشینه «پاپآپ» را برای حاضران بیان کرد.
وی سپس به تعریف «پاپآپ» پرداخت و گفت: هنر مهندسی کاغذ است که به دلیل جذابیت، خلاقیت، قابل حمل بودن و حذف هزینههای سنگین، جایگزین مناسبی برای دکورهای نمایشی است. جذب و پایدارسازی اعضا، به ویژه نوجوانان همواره یکی از دغدغههای مربیان کانون بوده و تکنیک «پاپآپ» به دلیل جذابیت، خلاقیت بالا و ظرفیت اجرای کار گروهی، ابزاری موثر در دستیابی به این هدف مهم است.
شاکری سپس با آموزش تا کردن و برش دادن کاغذ، اشکال هندسی ایجاد کرد و در نهایت طرحهایی جهت استفاده در دکورهای نمایش مراکز آماده شد.
کارگاه آموزشی «پاپآپ» ویژه مربیان علاقهمند به حوزه نمایش روز دوشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۳ از سوی مرکز ملی اسیتژ در کانون پرورش فکری استان کردستان برگزار شد.
اسیتژ سازمانی بینالمللی برای ایجاد ارتباط میان هنرمندان داخلی و خارجی در حوزههای مختلف است که کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از سال ۱۳۵۲ به عضویت آن درآمده و خدمات گوناگونی را به مخاطبان ارائه داده است. این سازمان با برگزاری سمینارها، جشنوارهها و ایجاد بسترهای لازم برای افزایش دانش هنرمندان فعال در حوزه تئاتر کودک و نوجوان، تلاش میکند دانش و آگاهی هنرمندان را در حوزههای گوناگون ارتقا بخشد.