قصه‌گویی راه ارتباط کلامی مشترک والدین و کودک است

مدیرکل کانون پرورش فکری کهگیلویه و بویراحمد گفت:قصه‌گویی از راه‌های برقراری ارتباط کلامی والدین با کودک است، ابزاری مهم و تأثیرگذار که نقش بسزایی در شکل گیری شخصیت کودکان دارد.

به گزارش روابط‌عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه و بویراحمد، سلیمان شهبازی در برنامه زنده"حونه مهر"صدا و سیمای مرکز یاسوج با موضوع تاثیر قصه بر رشد ذهنی کودکان" افزود:قصه ابزاری مهم در انتقال مفاهیم به کودکان است که خلاقیت را در کودک رشد می‌دهد.

وی افزود:در تمام دنیا قصه گویی به عنوان یکی از ابزار مهم آموزشی قلمداد می‌شود، ابزاری مهم و تأثیرگذار که نقش بسزایی در شکل گیری شخصیت کودکان دارد و باعث می‌شود کودکان با رویارویی با بسیاری از مشکلات آینده، آماده شوند.

این مقام مسئول با اشاره به در قصه درس زندگی اتفاق می افتد ابراز داشت: یکی دیگر از اثرات قصه‌گویی این است شخصیت اخلاقی کودکان را شکل می‌دهد و از  این طریق می‌توانیم بسیاری از مطالبی را که باعث می‌شود افراد در آینده انسان‌های بهنجار در جامعه باشند از کودکی با شیوه قصه گویی، آموزش دهیم.

شهبازی با بیان اینکه وقتی بزرگترها برای کودکان شروع به قصه گویی می‌کنند نخستین کاری که صورت می‌گیرد این است که قوه شنیداری کودکان افزایش پیدا می‌کند، افزود: در پس این افزایش قوه شنیداری، قدرت تخیل کودکان رو به فزونی می‌رود و حافظه قوی‌تر و شرایط برای یادگیری مطالب بیشتری، فراهم می‌شود.

وی در پایان گفت:اگر قرار است مسأله‌ای را به بچه‌ها آموزش دهیم با بایدها و نبایدها، نمی‌توان این آموزش را منتقل کرد بلکه باید با زبان کودکانه و در قالب قصه، نسبت به این کار اقدام کرد.

معرفی مرحله استانی بیست و ششمین جشنواره قصه گویی، اکران فیلم باغ کیانوش نیز از دیگر مباحث مطرح شده در این برنامه زنده تلویزیونی بود.

قصه‌گویی راه ارتباط کلامی مشترک والدین و کودک است

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 8 =