پرواز ققنوس قصه‌ها از بیست وششمین بین المللی جشنواره قصه‌گویی مرحله استانی

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی گفت: ۷۴ اثر برگزیده در بیست و ششمین جشنواره بین المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری در مرحله خراسان جنوبی روایت می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی، باری دیگر جشنواره قصه گویی کانون با حضور مربیان و کودکان توانمند استان برگزار می‌شود تا دوباره راز قصه‌ها را روی ساز زندگی کودکان کوک کند.

ققنوس خیالی قصه‌ها باری دیگر از دل افسانه‌های کهن بیرون می‌آید و خیال کودکان این استان را با خود به پرواز می‌کشد. مهدی مظهری مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی در این خصوص اظهار داشت: مرحله استانی بیست و ششمین جشنواره بین المللی  قصه‌گویی استان در تاریخ ۲۷، ۲۸ و ۲۹ آذرماه با شعار "راز قصه‌ها، ساز زندگیست" برگزار می‌شود.

وی از ثبت‌نام ۲۳۳ نفر در بخش حضوری جشنواره خبر داد و افزود: دبیرخانه جشنواره حدود ۲۰۰ فیلم قصه‌گویی را دریافت و پس از پایش اولیه این آثار، ۷۴ نفر از سراسر استان برای رقابت در جشنواره استانی راه یافتند و به هنرنمایی روی سن جشنواره خواهند پرداخت.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی با اشاره به تعداد شرکت‌کنندگان در هر بخش و راه یافتگان استانی، ادامه داد: در بخش سنتی کلاسیک ۹۲ اثر و ۲۴ راه یافته استانی، در بخش مدرن و نوآورانه ۱۵ اثر و هفت راه یافته استانی، در بخش آیینی سنتی ۲۲ اثر و ۹ راه یافته و در بخش مینی‌مال ۵۷ اثر دریافت و ۱۶ نفر راه یافته‌اند.

مظهری تصریح کرد: در بخش دینی نیز ۱۳ اثر و ۳ راه یافته، در بخش قهرمان ملی ۱۱ اثر و چهار راه یافته، در بخش علمی ۱۰ اثر و دو راه یافته، در بخش ایثار و مقاومت ۱۳ اثر و چهار راه یافته، در بخش زبان اشاره دو نفر و در بخش منظوم شش اثر دریافت و سه نفر به مرحله استانی راه یافته‌اند. وی از داوری آثار جشنواره توسط سه داور استانی و یک داور از خراسان رضوی خبر داد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی گفت: از آنجایی‌ که در عصر دیجیتال، ارتباطات نیز دیجیتالی و مجازی است، انسان‌ها کمتر با یکدیگر ارتباط فیزیکی دارند و همه از دنیای مجازی و با چشم تلفن همراه خود به دیگران نگاه می‌کنند، با آنها حرف می‌زنند و به حرف‌هایشان گوش می‌دهند بنابراین احساسات آدم‌ها نیز به سمت مجازی شدن می‌رود.

مظهری ادامه داد: در چنین دوره‌ای نیاز داریم که کودکان، نوجوانان و بزرگترها را در فضایی صمیمی جمع کرده و برایشان گذشته‌ها را به روایت بکشیم، از افسانه‌های کهن بگوییم و بچه‌ها را به تفکر وا داریم.

وی اذعان داشت: وقتی کودکان قصه‌ای را می‌شنوند مغز آن‌ها درگیر جملات و کلمات می‌شود و شروع به تصویرسازی ذهنی می‌کنند و اینگونه است که خلاقیت نیز در پس قصه‌گویی شکل می‌گیرد. مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان کانون و نوجوانان خراسان جنوبی بیان داشت: کانون با برگزاری محفل‌های قصه‌گویی در مراکز و دعوت از خانواده‌ها در کنار کودکان و دعوت از مدارس برای شنیدن قصه‌هایی که با خلاقیت مربیان عجین شده به رواج این امر کمک کرده است.

مظهری خاطرنشان کرد: تا کودکان شیرینی قصه را نچشیده باشند و به دنیای قصه‌ها سفر نکرده باشند، با قصه‌ها انس نمی‌گیرند بنابراین متولیان امر باید به این حوزه توجه داشته باشند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =