کودکان ناشنوا به دنبال کشف کردن هستند

الهام جعفری بهرغی، قصه گو با زبان اشاره که با اجرای" نمکی" در بیست و ششمین جشنواره بین المللی قصه گویی به مرحله استانی راه پیدا کرده است، گفت: از کودکی قصه می گویم حتی برای پدربزرگ و مادربزرگم هم قصه می گفتم و گاهی خودم هم در کودکی قصه می نوشتم.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان؛ وی ادامه داد: اولین قصه ها را از زبان پدربزرگم شنیدم. او که ناخدای کشتی بود گاهی به زبان انگلیسی و عربی نیز برایم قصه می گفت که بسیار جذاب و دلنشین بود.

جعفری در خصوص اجرای قصه به زبان اشاره افزود: با توجه به اینکه رشته تحصیلی ام در زمینه معلولین ذهنی است، دوست داشتم برای این دسته از کودکان که کمتر مورد توجه قرار گرفته اند، قصه بگویم.

این قصه گو با زبان اشاره گفت: کودکان ناشنوا درک بهتری از حرکات دست و لب ها دارند و دقت بیشتری می کنند تا قصه ها را بهتر درک کنند. آنها به دنبال کشف کردن و فهمیدن هستند.

الهام جعفری که مادر دو فرزند است، ابراز کرد: متفاوت بودن کودکان دارای معلولیت برایم جذاب است و تمام تلاش خود را به کار گرفتم تا توانستم با کمک استادان و بزرگترین حامی و پشتیبانم( همسرم) به زبان اشاره مسلط شوم.

وی قصه را سفر به زمان ها و مکان های مختلف خواند و گفت: کودکان با زبان نصیحت کمتر چیزی را می آموزند و قبول می کنند، اما با قصه گویی تصویرسازی می کنند و دنیای اطراف را بهتر درک کرده و می آموزند.

وی در خصوص اهمیت قصه گویی برای کودکان اظهار کرد: کودکان تنها تصورات خود از محیط پیرامون را درک می کنند و ما با قصه ها می توانیم راه را برای آنها روشن و مسائل را بیان کنیم. جعفری صمیمیت و همدلی را در این جشنواره مثال زدنی عنوان کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 4 =