به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون استان اردبیل، آیین پایانی دومین جشنواره استانی پژوهش اعضا و جُستارنویسی اردبیل با حضور داریوش علومی، معاون فرهنگی، کارشناسان، مربیان و مسوولان مراکز و همچنین اعضا و خانوادههای آنها با معرفی برگزیدگان، در مرکز الگوی تربیتی شماره ۲ کانون اردبیل برگزار شد.
بر اساس این گزارش، داریوش علومی معاون فرهنگی کانون استان با بیان اینکه پژوهش یادگیری را تسهیل میکند، گفت: تحقیق و پژوهش بررسی و کشف دلایل رخداد مسائل و پدیدهها است که با توسعه آن دانش بشری هر روز مرزهای خود را برای رسیدن به مدارج بالاتر جابجا میکند.
وی افزود: نهادینه شدن پژوهش در فعالیتهای علمی و آموزشی کودکان و نوجوانان، زمینهی کشف و رشد استعدادهای آنها را فراهم میسازد.
علومی با اشاره به اینکه توجه به فعالیتهای علمی و پژوهشی بیشازپیش در مراکز کانون موردتوجه قرار گیرد، بیان داشت: کسب قدرت و مهارت تصمیمگیری درست و بهتر، تـوسـعه خـلاقـیت، ارتـقای اعتمادبهنفس و کسب تـوانـایـی حـل مـسئله از نتایج کارهای پژوهشی است که اعضای کانون را در راه رسیدن به موفقیت یاری خواهد کرد.
بر همین اساس در ادامه این آیین با اعلام اسامی برگزیدگان، در بخش «پژوهش اعضا» ملینا خدایی عضو نونهال مرکز شماره ۵ کانون اردبیل با موضوع «چگونه میتوانم به رشد بهتر گل شمعدانی کمک کنم؟» با راهنمایی زهرا نوروزی؛ ملیکا دادخواه و حسنا ذوالفقاری با موضوع « سیرتاریخی پل دولتآباد و آلوده شدن آب رودخانه قره سوی روستا» از اعضای گروه سنی نونگاه مرکز دولتآباد نمین، با راهنمایی نرگس جعفرخوانی؛ رتبه «برگزیده» جشنواره را کسب کردند، همچنین فرهان اکبری و ایلمان بحریزاده از اعضای گروه سنی نونگاه مرکز فرهنگی هنری شماره یک کانون کوثر با موضوع «گونههای مختلف انگور شهر گیوی» با راهنمایی عظیم رضائی، شایسته تقدیر این جشنواره شناخته شدند و در بخش «جُستارنویسی» هم راضیه قربانزاده مربی مسوول مرکز شماره یک کانون مشگینشهر با موضوع «روی رگهای قصه» شایستهی تقدیر این جشنواره انتخاب شد که با اهدای جوایز و لوح سپاس از این عزیزان تقدیر بهعمل آمد.
در این آیین ایرج حسینی، کارشناس آموزش و پژوهش کانون استان در سخنانی گفت: برگزاری این جشنوارهها فرایند مستمری است که در طول سال با هدف ارتقای سطح علمی و پژوهشی اعضا و مربیان در جریان بوده و نقش مهمی در شناسایی استعدادها و تقویت قابلیتهای آنها دارد.
او خاطرنشان کرد: در دومین سال از برگزاری این جشنوارهها، ۲۰ آثار در بخش پژوهش اعضا و ۶ اثر در بخش جُستارنویسی مورد ارزیابی داوران قرار گرفته و مجریان آثار برتر معرفی شدند.
در ادامه، خوانش آثار برگزیده پژوهشی توسط اعضای برگزیده، پخش کلیپ در خصوص هوش مصنوعی و اهدای لوح سپاس به منتخبان جشنوارهها ازجمله ویژهبرنامههای این مراسم بود.
برگزاری نمایشگاه «پویش گلدان من» از برنامههای عملیاتی واحد آموزش و پژوهش در سال ۱۴۰۳ با موضوع پرورش گل و گیاه از مجموعه آثار اعضا، از برنامههای جنبی این ویژهبرنامه بود که تا پایان هفته برای بازدیدکنندگان دایر میباشد.
لازم به ذکر است این آیین بعد از ظهر روز چهارشنبه ۲۱ آذرماه برگزار شد.