بیانیه هیئت‌داوران مرحله استانی کانون کردستان

با پایان یافتن مرحله استانی بیست و ششمین جشنواره‌ی بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان و برگزاری آیین اختتامیه، بیانیه هیئت‌داوران این جشنواره اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان کردستان: هم‌زمان با مراسم اختتامیه مرحله استانی بیست و ششمین جشنواره‌ی بین‌المللی قصه‌گویی در استان کردستان که صبح روز چهارشنبه ۲۹ آذرماه ماه سال ۱۴۰۳ در سالن آمفی تئاتر مجتمع فرهنگی هنری سنندج برگزار شد، بیانیه هیئت‌داوران این جشنواره توسط جلال نصیری به شرح متن ذیل قرائت گردید.

بیانیه هیئت‌داوران مرحله استانی کانون کردستان

همیشه شروعم به نام خداست خدایی که سازنده ی قصه هاست این روزها با پیشرفت تکنولوژی بیشتر از هر زمان دیگری اهمیت قصه و قصه گویی در زندگی ما خود نمایی می کند، در قصه گویی با اشتراک تجربه ها، خیال ها و آرزوها، رویاهای خویش با دیگران از تنهایی نجات خواهیم یافت، با قصه ها شادی های خود با دیگران را تقسیم می کنیم.

مرحله ی استانی بیست و ششمین جشنواره ی قصه گویی استان کردستان با رویکرد شناخت و تعمیم قصه های عامیانه ی ایران وقصه های جهان به سبک زندگی ایران معاصر فرصت جدیدی را در حوزه قصه گویی فراهم آورد که مربیان و متربیان کانون در زمینه ی داستان و روایتشان دست به ابتکار ،خلاقیت و نوآوری بزنند.

بیانیه هیئت‌داوران مرحله استانی کانون کردستان
بر این اساس هیئت داوران این مرحله از جشنواره متشکل از جلال نصیری، شایسته احمدی و ماریا احمدی ضمن سپاس از مدیر کل محترم استان جناب آقای گوهری و همکاران پر تلاششان در دبیرخانه لازم می داند از کلیه شرکت کنندگان در این جشنواره قدردانی نماید و مواردی را جهت ارتقای سطح کیفی جشنواره یاداوری نماید : 

۱- قصه گویان برای استفاده ی هر چه بهتر از صحنه برنامه ریزی داشته باشند و مدت زمان حضور خویش در صحنه را با هدف و رویکرد اصلی قصه مدیریت و طراحی نمایند ._شرکت کنندگان لازم است به لحن صدا ،تن‌صدا وسرعت اجرای قصه گویی تسلط لازم را داشته باشند .

۲- متن قصه باید متناسب با توانایی قصه گو انتخاب شود در صورت انتخاب قصه های مکتوب باید قصه برای مخاطب مناسب سازی شود.

۳- در بحث تعامل با مخاطبان باید به بازخوردها و واکنش های آن ها توجه داشته باشد و به نسبت حوصله ی مخاطب زمان بندی قصه را انجام دهد و تشویق و مشارکت مخاطبان را هم مدنظر داشته باشد.

۴-در رابطه با عنصر خلاقیت و نوآوری باید به نوآوری در روایت و ایجاد روایت های جدید از متون کهن توجه داشته باشد.

۵- استفاده از عناصر بومی موسیقی و تصاویر بومی در راستای بیان احساسات شخصیت ها و انتقال معانی به مخاطبان توجه شود .با آرزوی اینکه همه ی کودکان جهان فرصت شنیدن قصه و قصه گویی را داشته باشند .

با تشکر
هیئت داوران مرحله ی استانی بیست ششمین جشنواره بین المللی قصه گویی استان کردستان جلال نصیری ،شایسته احمدی ،ماریا احمدی

بیانیه هیئت‌داوران مرحله استانی کانون کردستان

بیانیه هیئت‌داوران مرحله استانی کانون کردستان

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =