اعزام قصه‌گویان به بیمارستان‌ها، مدارس و مناطق کم‌برخودار

در حاشیه بیست‌و ششمین جشنواره بین المللی قصه گویی سمنان، قصه‌گویان به بیمارستان‌ها، مدارس، روستاهای کم برخوردار و موسسه حمایت از خانواده و کودکان کار اعزام شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان سمنان، در راستای برگزاری بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه گویی سمنان، قصه‌گویان به بیمارستان‌ها، مدارس، روستاهای کم برخوردار وموسسه حمایت از خانواده و کودکان کار هانی اعزام شدند تا با اجرای برنامه‌های متنوع و جذاب، کودکان و نوجوانان را با دنیای قصه و داستان آشنا کنند.

اعزام قصه‌گو به بیمارستان‌ها، مدارس و مناطق کم‌برخودار

سکینه پارسا، مدیر اجرایی بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه گویی سمنان گفت: شنیدن قصه‌ها به کودکان کمک می کند تا با کلمات جدید آشنا شوند، ساختار جمله ها را بهتر درک کنند و به دنیای کتاب ها علاقه مند شوند و هدف ما از این اقدام ترویج فرهنگ قصه‌گویی و ایجاد انگیزه در کودکان و نوجوانان برای قصه گویی بود.

اعزام قصه‌گو به بیمارستان‌ها، مدارس و مناطق کم‌برخودار

وی در ادامه گفت: از طریق قصه، کودکان با دنیای اطراف خود آشنا شده، تخیلشان تقویت می شود و احساساتشان را بهتر درک می‌کنند.

 پارسا بیان کرد: قصه‌ها می‌توانند به کودکان کمک کنند تا با چالش‌های زندگی روبرو شوند، ارزش‌های اخلاقی را بیاموزند و به دنیای بزرگسالان قدم بگذارند، که در همین راستا قصه‌گویانی به مناطق مورد نظر اعزام شدند تا زمینه‌ساز تربیت نسل جدیدی از کودکان و نوجوانان با ذوق و علاقه به فرهنگ و ادبیات قصه‌گویی باشند.

اعزام قصه‌گو به بیمارستان‌ها، مدارس و مناطق کم‌برخودار

وی افزود: ترویج قصه گویی در بین کودکان، سرمایه گذاری بر روی آینده آنهاست. با ترویج قصه‌گویی، می توانیم کودکان را به انسان‌هایی خلاق، باهوش و مهربان تبدیل کنیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 2 =