هنر تأثیرگذارترین ابزار رسیدن به کمال و سعادت انسانی است

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش با حضور در مرحله استانی بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون استان خراسان رضوی در مشهد از اهمیت هنر با قصه‌گویان، مربیان و اعضا کانون سخن گفت.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، حجت‌الاسلام حمید نیکزاد در این برنامه با تأکید بر این‌که هنر در وجود انسان، فطری و نهادینه است گفت: ممکن نیست کسی در دنیا باشد که هنر و زیبایی را دوست نداشته باشد. نکته مهم این است که هنر باید جهت داشته باشد. انسان با مشاهده زیبایی‌های عالم به زیبایی خالق و هستی‌آفرین می‌رسد.

مشاور وزیر آموزش و پرورش افزود: وقتی شاهد یک متن ادبی زیبا و یا یک اجرای هنری هستیم به دنبال نویسنده، کارگردان، طراح و خالق اثر می‌گردیم اما در تابلو جهان هستی هر روز شاهد زیبایی‌های خلقت هستیم و متاسفانه گاهی از خالق این زیبایی‌ها غافلیم.

حجت‌الاسلام نیکزاد با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی و اجرا در راستای هدف‌مند کردن آثار و رویدادهای هنری بیان کرد: در این حوزه، سخن بسیار است اما امروز در این جشنواره، شاهد عمل و اجرا هستیم و این مرحله مهم و دشوار ماجراست. این‌جا شاهد شاهنامه‌خوانی بودم و از این فعالیت که در حفظ هویت ملی کمک شایانی می‌کند، بسیار خرسند شدم.

وی در پایان گفت: هیچ ابزاری تأثیرگذارتر از هنر در امتدادِ رسیدن به کمال و سعادت انسانی بشر و به فعلیت رسیدن ظرفیت وجودی انسان نیست.

مرحله استانی جشنواره قصه‌گویی در استان خراسان رضوی با  معرفی ۲۱ برگزیده و راه‌یافته به مرحله منطقه‌ای از بین ۷۶ قصه‌گوی مرحله استانی روز پنج‌شنبه ۶ دی‌ماه ۱۴۰۳ در مرکز فرهنگی، هنری شماره ۷ کانون مشهد به‌کار خود پایان داد.

بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با شعار «راز قصه‌ها، ساز زندگی است» با محوریت حمایت و پشتیبانی از کودکان مظلوم فلسطین، غزه و لبنان ۲۷ تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ در شهر یزد برگزار می‌شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 6 =