جشنواره ها، عاملی برای بازگشت به دنیای قصه

«صدیقه محمدآبادی» مربی مسئول مرکز 2 اسفراین که حضوری مستمر و پر رنگ در جشنواره قصه گویی دارد،برقراری پیوند عمیق اش با دنیای قصه ها، به کودکی او برمی گردد،روزهایی که بدون قصه سپری نمی شد و حالا او در بیست و دومین حضورش از نقش و اهمیت قصه در رشد فرهنگی و اخلاقی در کودکان و نوجوانان گفت و یکی از راه های بازگشت به دنیای قصه را برپایی رویدادهای قصه گویی بیان کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان شمالی، «محمدآبادی» جشنواره قصه‌گویی را جریان فرهنگی اثرگذار دانست و لازمه موفقیت روزافزون این رویداد را علاوه بر تبلیغات گسترده، تعامل با ارگان ها و نهادهایی برشمرد که هم راستا با این جریان می توانند نقش آفرین باشند.

او که با قصه«گوزن زرد» در بخش علمی این رویداد فرهنگی شرکت کرده است، احیای قصه های کهن با حضور پدربزرگ ها و مادربزرگ ها، ترویج فرهنگ قصه و قصه گویی در روزگاری که فضای مجازی و قصه های صوتی غالب شده است و شکل گیری دورهمی های دوستانه و گفتن و شنیدن قصه های تازه را از دستاوردهای این رویداد برشمرد. او البته پیشنهادهایی هم برای رونق جریان قصه گویی دارد و گنجاندن تدریس قصه به عنوان یک واحد درسی برای دانشجویان به ویژه فرهنگیان، ارائه قصه های برگزیده استانی و کشوری و بین المللی در قالب بسته فرهنگی به مدارس و مراکز کانون و بهره‌گیری از ظرفیت های خوب قصه گویی در برنامه‌های مختلف را در زمره موارد مدنظر عنوان کرد. گفتنی است، مرحله استانی بیست و ششمین جشنواره بین المللی قصه گویی از صبح روز گذشته با شعار راز قصه ها، ساز زندگی است، در تماشاخانه ترنج آغاز و ظهر امروز  با معرفی برترین ها به کار خود پایان می دهد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =