باید به مسائل فرهنگی و اجتماعی اولویت بدهیم

سیده عالیه قوامی به منظور تشریح و بررسی مسائل مربوط به برگزاری بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی به میزبانی استان یزد با معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد، شامگاه سه‌شنبه ۱۸ دی ماه ۱۴۰۳، سیده عالیه قوامی دبیر بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی به منظور تشریح روند آمدن این جشنواره از سال ۱۴۰۱ به استان و در ادامه اختصاص عنوان «یزد، پایتخت قصه ایران» و انتقال دبیرخانه دائمی ترویج و توسعه قصه‌گویی ایران به یزد و بررسی مسائل مربوط به برگزاری بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی به میزبانی این استان با اسماعیل دهستانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری دیدار کرد.

قوامی با بیان این‌که قصه یک نوع واقعیت مجازی است و فرصت زیستن مکرر در زمان‌ها و شرایط مختلف را به ما می‌دهد افزود دستگاه‌های مختلف برای فرهنگ‌سازی در حوزه‌هایی با موضوعات مختلف مصرف مانند انرژی، حمل و نقل عمومی، گردشگری و غیره می‌توانند از طریق قصه‌گویی که یک ابزار ساده، ارزان و در دسترس است استفاده کنند.

 باید به مسائل فرهنگی و اجتماعی اولویت بدهیم

مدیرکل کانون استان یزد و رئیس دبیرخانه ترویج و توسعه قصه‌گویی ایران در ادامه گفت: هدف بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی عمومی‌سازی و مردمی‌سازی فرهنگ قصه‌گویی است و در همین راستا سعی داریم از ظرفیت‌های استان برای اداره امور و اجرای این جشنواره استفاده کنیم؛ به همین منظور از محمد توکلی فعال یزدی در حوزه فرهنگ و هنر به عنوان مدیر اجرایی بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی بهره گرفتیم تا نهایت استفاده را خانواده‌ها و عموم مردم از این رویداد ببرند.

اسماعیل دهستانی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد در این دیدار ضمن ابراز اعتقاد خود به حوزه فرهنگی گفت: هر زمان که در حوزه فرهنگی، اجتماعی کوتاهی شده، آثاری سوء روی خانواده‌ها داشته و افراد و جامعه دچار چالش شدند و اگر اکنون به مسائل فرهنگی، اجتماعی توجه نکنیم، در آینده باید در حوزه امنیتی هزینه کنیم.

دهستانی با استقبال از برگزاری اینگونه رویدادها که به جامعه نشاط می‌دهد گفت: باید به مسائل فرهنگی و اجتماعی اولویت بدهیم و هزینه‌های آن را بپذیریم.

وی در خصوص تغییر و ترکیب جمعیتی کشور به‌خصوص استان یزد که از سرعت بالایی برخوردار است گفت: اگر بخواهیم یزد را با فرهنگ خودش حفظ کنیم؛ مجبوریم رویدادها را خودمان طراحی کنیم و مخاطب را جذب کنیم.

 باید به مسائل فرهنگی و اجتماعی اولویت بدهیم

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری یزد خاطرنشان کرد: در دو جشنواره قبلی که در یزد برگزار شد دورادور پیگیر و شاهد اتفاقات خوبی که از برکت برگزاری آن در استان افتاد بودم، اما آمدن دبیرخانه جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی به یزد یک بحث است و ماندگاری آن و بازخورد مناسب نیز بحثی دیگری است که با توجه به ظرفیت یزد به عنوان تنها شهر میراث جهانی، برای تحقق این مقوله باید دستگاه‌های استان پای کار بیایند و تداوم داشته باشد، همچنین در خصوص جشنواره بیست و ششم هم باید مسئولین حمایت کنند تا به نحو شایسته‌ای برگزار شود.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 6 =