کد خبر: 350594
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۳
بازدید 42
نشست قصه‌گویی ویژه معلمین شهربابک برگزار شد

در حاشیه بیست‌وششمین جشنواره قصه‌گویی مرحله استانی نشست‌های تخصصی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون استان کرمان: در حاشیه بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، مرحله استانی، به همت واحد آموزش وپژوهش استان نشست‌های تخصصی با عناوین «قصه‌گویی در کلاس درس برای کودکان»، «قصه درمانی» و کارگاه «قصه‌گویی و نمایش خلاق» برگزار شد.

بنا بر این خبر، اکبر خدادادی مدیرکل کانون پررورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان در کارگاه قصه گویی و نمایش خلاق گفت: هدف این کارگاه گره زدن دانش نظری نمایش خلاق و حوزه‌های مرتبط چون قصه‌گویی خلاق با عمل در مراکز آموزشی و پرورشی است.

وی در ادامه اهداف نمایش خلاق را تقویت زبان و ارتباط، آموزش مهارت‌های حل مساله، تمرین اندیشیدن خلاق، ایجاد آگاهی اجتماعی، ساختن همدلی و مشارکت، تعیین ارزش‌ها و نگرش‌ها و شناخت ابزار یک قصه‌گو و نمایشگر ذکر کرد.

نشست قصه‌گویی ویژه معلمین شهربابک برگزار شد

 کارشناس فرهنگی کانون استان کرمان طیبه اعتمادی در این نشست به اهمیت قصه‌گویی در کلاس درس از بعد آموزشی و تربیتی پرداخت و بیان کرد که قصه‌گویی تنها یک محرک روانی و شنیداری نیست، بلکه کارکردهای متعددی برای مخاطبان دارد.

طیبه اعتمادی گفت: کودکان از طریق قصه با محیط پیرامون خود آشنا می‌شوند و معلم قصه‌گو می‌تواند فضایی را ایجاد کند که کودکان هنگام مواجهه با نمونه‌های واقعی، رفتاری مناسب نشان دهند و همچنین، قصه به کودکان در درک بهتر ارتباط‌ها کمک می‌کند.

نشست قصه‌گویی ویژه معلمین شهربابک برگزار شد

همچنین فاطمه محمودی کارشناس فرهنگی کانون استان کرمان در نشست تخصصی با عنوان «قصه درمانی» در خصوص قصه، جایگاه و کاربرد بالینی آن بود و به تعریف قصه یا داستان پرداخت و گفت: سخنی یا نوشته‌ای که در آن گوینده فکر و هدفی را در قالب رویدادهای واقعی یا خیالی بیان می‌کند. همچنین بر نقش دو جانبه قصه‌گویی در ایجاد ارتباط بین قصه‌گو و شنونده و انتقال پیام به بهترین شکل ممکن تأکید گردید.

محمودی با اشاره‌ای کوتاه به کاربرد قصه در ادیان آسمانی، ادبیات و متون کهن، و یادگیری و تربیت پرداخت و سپس به بیان هدف‌ها و ارزش‌های قصه‌درمانی گفت که شامل کمک به افراد برای شناخت خود، ارائه راه‌حل‌های مختلف برای مسائل و مشکلات، پرورش ایده‌ها و افزایش انگیزش، مدیریت روابط درمانی، چارچوب‌دهی و سازماندهی دوباره مسائل و مشکلات، بازسازی خود، الگو سازی شیوه‌های ارتباط برقرار کردن، یادآوری قابلیت‌های فرد و حساسیت‌زدایی از ترس‌های او می‌شود.

نشست قصه‌گویی ویژه معلمین شهربابک برگزار شد

در پایان، منابع مطالعاتی مناسب برای قصه‌گویی بررسی شد و این کارگاه برای هفتاد مربی پیش‌دبستانی و معلمان دوره اول ابتدایی در حاشیه جشنواره قصه‌گویی شهربابک برگزار شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 8 =