به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان؛ پروین پشتکوهی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان با تاکیدبر لزوم توجه به عنصر فرهنگ و انتقال فرهنگ دریایی به عنوان یک عامل حیاتی و پیش برنده گفت: در زمینه بهره مندی از ظرفیت های دریایی برای تقویت احساس افتخار به هویت بومی و ایرانی _ اسلامی در میان کودکان و نوجوانان، در جهت دست یابی به قله های دانش با تقویت روحیه و باور ما می توانیم در سایه امید و نگاه خوش بینانه به آینده با نگاهی به فعالیت های درخشان دریانوردان هرمزگانی در دریاها و اقیانوس های دور، کانون هرمزگان اقدام به برنامه ریزی و اجرای طرح های دریاشناسی و فعالیت های دریاپایه نموده است.
پروین پشتکوهی در خصوص فعالیت های دریا پایه ی کانون استان ابراز کرد: در تابستان سال جاری، ۱۳۸ برنامه ویژه برای دو هزارو ۲۳۷ نفر در قالب برنامه های دریاشناسی به ویژه در حوزه مشاغل دریایی، فعالیت های زیست محیطی، شناخت اقلیم و جغرافیای دریا، نشست و اردو در مراکز کانون برگزارشد.
وی همچنین با تاکید بر ضرورت قرار گرفتن فعالیت های دریا محور در راس فعالیت های کانون استان اظهارکرد: مرکز علوم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان هرمزگان در راستای تعمیق فعالیت ها و توسعه فعالیت های دریاپایه و حکمرانی آینده پذیر، اقدام به برگزاری نشست های تخصصی با مراکز علمی و آموزشی تخصصی دریایی نموده است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان ادامه داد: با عنایت به ضرورت شکل گیری نسلی آگاه و مسئول در حفاظت از محیط زیست و منابع دریایی و تمرکز بر توسعه پایدار از منابع دریایی آموزش کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در سند کانون هرمزگان قرار گرفته است.
پشتکوهی ابراز کرد: آموزش موضوعات دریامحور از جمله جغرافیای دریا، اقتصاد دریاپایه وعلوم و فنون دریایی فرصتی برای تربیت نسلی آگاه، مسئول و خلاق و توانا در رفع مشکلات و چالشهای دریایی و نو آور است.
یاد آور می شود؛ در نشست دکتر فیض، رئیس پردیس دریامحور دانشگاه امیر کبیر با پروین پشتکوهی، مدیر کل کانون هرمزگان، ابعاد مختلف فعالیت ها، ضرورت اجتناب ناپذیر آن و شناخت دقیق آن مورد تاکید قرار گرفت.
لازم به ذکر است؛ استان هرمزگان دارای ۱۲۰۰ کیلومتر مرز آبی است. این مرز شامل سواحل مکران و خلیج فارس و ۱۴ جزیره و ۱۰ بندر می باشد.