به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، حامد علامتی در نشستی با برخی از مسئولان و پژوهشگران کانون زبان ایران مزیتهای نسبی این مجموعه را در آستانه صد سالگی آن، نسبت به دیگر موسسههای همتراز برشمرد.
او تعداد فراگیران زبانهای کانون زبان ایران را برای این مجموعه یک حسن قلمداد کرد و گفت: در این مجموعه آموزشی ۱۰ زبان آموزش داده میشود که این مهم در دیگر موسسهها وجود ندارد. این یک مزیت نسبی بینظیر برای شما است و البته نیاز است که پس از بررسیهای لازم توسعه بیشتری یابد.
علامتی با اشاره به سطوح مختلف آموزشی در کانون زبان ایران آن را یک برتری بزرگ عنوان کرد و ادامه داد: در کانون زبان ایران از کودک، نوجوان و بزرگسال تا مبتدی و پیشرفته تحت آموزشهای متناسب قرار میگیرند که این موضوع نیز برای شما یک برتری بزرگ است.
روش تدریس در کانون زبان ایران از دیگر مواردی بود که مدیرعامل کانون پرورش فکری به آن اشاره کرد و افزود: روش تدریس بسیار مهم و حائز اهمیت است. در گذشته در این مجموعه از روشهای نوین آموزشی استفاده شده است که امروزه نیز روشها به صورت مداوم در حال بهروزرسانی است. فعالیتهای کلاسی، کتابهای درسی استاندارد، ابزارهای کمک آموزشی بومی، تمرینهای گفتاری و شنیداری و... در این مجموعه بینظیر است.
علامتی برگزاری آزمونها و ارائه مدارک بینالمللی را یکی دیگر از ویژگیهای خاص و مهم این مجموعه آموزشی دانست و گفت: مدارک بینالمللی که از سوی کانون زبان ایران ارائه میشود در داخل و خارج از کشور قابل پذیرش و رتبه کیفی این مجموعه را در دنیا در جایگاه مطلوبی قرار داده است. این موضوع برای جمهوری اسلامی ایران یک آبروی ارزشمند است که از بابت آن خداوند را شاکر هستیم.
شعبههای گسترده کانون زبان ایران از دیگر مزیتهای این مجموعه بود که او به آن اشاره کرد و افزود: نمیتوانیم به جز کانون زبان ایران مجموعهای همتراز با آن پیدا کنیم که ۳۰۵ شعبه در کشور داشته باشد. همچنین برگزاری دورههای تخصصی، دوره های تکمیلی تافل و آیلتس و دورههای ویژهای که در این مجموعه به صورت تخصصی برگزار میشود از دیگر مزیتهای نسبی آن است. همچنین مدرسان کانون زبان ایران که با تعصب، تخصص و تعهد به امر آموزش میپردازند از دیگر مزیتهای این مجموعۀ تاثیرگذار است.
مدیرعامل کانون در پایان این نشست که روز دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳ برگزار شد به برخی از فرصتها، تهدیدها و چالشها و همچنین انتظارهای خود از کانون زبان ایران اشاره کرد و از پژوهشگران خواست در این موارد مطالعه و تحقیق انجام داده و نتایج حاصل از آن را اعلام کنند.
نخستین موضوع دراینباره، تراکم بالای کلاسها بود و او این موضوع را قابل اهمیت و توجه ویژه دانست که باعث میشود فرصتهای تمرینی فردی و تعامل مستقیم با مدرس از بین برود.
علامتی درباره طولانیبودن سطوح آموزشی کانون زبان گفت اگرچه ممکن است این از نظر شما یک مزیت تلقی شود اما نیازمند مدیریت افکار عمومی است تا از آن بهعنوان یک نقطه ضعف یاد نشود.
هزینه بالا، وابستگی به شیوههای سنتی، نبود تنوع در برنامههای فوق برنامه، کمبود تعامل با فرهنگ زبان مقصد و تفاوت در کیفیت تدریس شعبههای مختلف از دیگر مواردی بود که مدیرعامل کانون آنها را مطرح کرد و خواستار توجه بیشتر و برنامهریزی برای پاسخگویی به گلایهها و رفع برخی مشکلات شد.