نشست مشترک کانون، با قرارگاه امام حسن(ع)

برای توجه هرچه بیشتر به کودکان و نوجوانان در مناطق محروم و آسب‌زا، روز شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ نشست مشترکی بین کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان و قرارگاه جهادی امام حسن(ع) در محل دفتر مدیر کل استان چهارمحال و بختیاری تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان چهارمحال و بختیاری، برای توجه به ترویج، جریان‌سازی و تقویت نقش گروه‌هـای جهادی و مردمی در ساخت اجتماعی محله‌های حاشـیه‌نشـین و برای پیش‌گیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی نقاط آسیب‌زا، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان چهارمحال و بختیاری با مسئولین قرارگاه امام حسن(ع) این استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

روح‌الله واحد، مدیرکل کانون استان در این دیدار، ضمن خیرمقدم به حاضرین و تشریح مناطق حاشیه‌نشین و کمتر برخوردار گفت: بیشتر مشکلات فرهنگی استان در مناطقی‌است که از لحاظ اقتصادی در وضعیت بدی قرار دارند. وی گفت: باید به کودکان و نوجوانان این مناطق توجه بیشتری شود.

نشست مشترک کانون، با قرارگاه امام حسن(ع)
آموزش غیر رسمی کانون در مکان غیر رسمی و خارج از مدرسه باشد

واحد آغاز این‌چنین فعالیت‌ها را در کانون استان در منطقه‌ی منظریه عنوان کرد و گفت: کانون استان در تابستان گذشته چندین فعالیت جهادی و فرهنگی هنری در منطقه‌ی منظریه انجام داده و در آن محله یک پایگاه ثابت کانون نیز تجهیز شده است.

مدیرکل کانون استان به پیش‌بینی احداث یک مرکز فرهنگی هنری در محله منظریه اشاره کرد و گفت: با هم‌آهنگی صورت گرفته، زمینی برای ساخت یک مرکز ثابت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در نظر گرفته شده است ولی به دلیل اینکه زمان زیادی صرف ساخت و تکمیل ساختمان فوق می‌گردد، یک پایگاه فرهنگی هنری کانون در مسجد سلمان فارسی منظریه، تجهیز کرده‌ایم که با حضور نیروی متخصص در آن محل، فعالیت خود را برای کودکان و نوجوانان ساکن این منطقه آغاز خواهیم کرد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر، یک روز در هفته، یک نفر از مربیان ماهر کانون در این محله حضور دارد و فعالیت‌های فرهنگی و هنری را برای دانش‌آموزان انجام می‌دهد.

مدیرکل کانون استان در مورد آموزش غیر رسمی به دانش‌آموزان گفت: در محیط مدرسه، بیشتر آموزش‌ها، رسمی و اجباری است و این در حالی‌ست که کانون پرورش فکری در آموزش غیر رسمی و اختیاری، نقش بهتری ایفا کرده است، به همین دلیل ما سعی کرده‌ایم کارگاه‌های آموزشی خود را به فضاهای بیرون مدرسه همانند مساجد و غیره ببریم تا اثرگذاری و تغییر آن برای کودکان و نوجوانان بیشتر درک شود.

معاون فرهنگی کانون استان در این جلسه به تشریح کارگاه‌های آموزشی برای اعضا و اولیای آنان پرداخت و گفت: با همکاری و هم‌راهی ارگان‌های مربوطه، کارگاه‌های حال خوش زندگی بصورت منظم و پی‌درپی در مراکز کانون در سراسر استان شروع شده و همچنان در حال برگزاری‌ست.

زهرا بابادی با اشاره به مناطق حاشیه‌ای شهرکرد گفت: متاسفانه مناطق منظریه، امیرکبیر، مهدیه و اشکفتک دارای افراد آسیب‌پذیر و آسیب‌زا است. وی در ادامه گفت: وظیفه‌ی کانون است که بصورت غیرمستقیم به کودکان و نوجوانان این مناطق آموزش لازم را در جهت جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی و پرورش فکر و ذهن آنها انجام دهد.

نشست مشترک کانون، با قرارگاه امام حسن(ع)
کارهای جهادی برای اقشار ضعیف باید مستمر و منظم باشد

کارشناس مسوول کانون استان نیز به آموزش متوالی، مستمر و جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی بصورت غیر مستقیم تاکید کرد و در این باره گفت: اگر برنامه‌ریزی برای مناطق حاشیه‎‌نشین و کمتر برخوردار استان انجام می‌شود می‌باید بصورت متوالی و با برنامه‌ریزی طولانی‌مدت باشد.

سیدطالب هاشمی‌خواه نیز به کارگاه‌های حال خوش زندگی اشاره کرد و گفت: این کارگاه‌ها با حضور کارشناسانی از معاونت فرهنگی نیروی انتظامی و بهزیستی در هشت جلسه‌ی یک تا یک‌ونیم ساعته انجام می‌گرفته که به‌صورت کاملا غیرمستقیم، کودکان و نوجوانان و والدین آنها را با مضرات و آسیب‌های اجتماعی آشنا می‌کرد.

هاشمی‌خواه با تاکید بر اینکه کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان، تمام مناطق و نواحی استان را تحت پوشش خود دارد گفت: با حضور چهار واحد سیار و یک واحد پستی، برای مناطقی که فاقد مرکز ثابت کانون است، تمامی کودکان و نوجوانان استان می‌توانند از خدمات کانون استفاده کنند.

نشست مشترک کانون، با قرارگاه امام حسن(ع)
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، بهترین مکان برای پرورش دانش‌آموزان آسیب دیده است

در ادامه مدیر عملیات جهادی پایگاه امام حسن(ع) در استان چهارمحال و بختیاری، به عملکرد این پایگاه در استان پرداخت و گفت: با استفاده از نیروهای دانشگاهی و اساتید جهادی از بیشتر دانشگاه‌های سراسر استان توانسته‌ایم در مناطق محروم خدمات متنوع عمرانی، بهداشتی و فرهنگی هنری ارائه دهیم.

احسان خلجی با تاکید بر فعالیت‌های فرهنگی و هنری در کارهای جهادی گفت: فعالیت‌های جهادی عمرانی و بهداشتی و پزشکی بیشتر برای بزرگسالان است ولی در مورد خدمات‌رسانی به کودکان و نوجوانان، فعالیت‌های فرهنگی هنری، نیاز مبرم این جامعه هدف می‌باشد.

وی تاکید کرد: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با بهره‌گیری از مربیان متخصص و کارآمد می‌تواند در بخش فعالیت‌های فرهنگی هنری نقش بسیار خوبی را ایفا کند. وی در ادامه گفت: گروه جهادی پایگاه امام حسن(ع) به هرصورت که کانون پرورش فکری برنامه‌ریزی کند می‌تواند خدمات بهتری را به مناطق محروم ارائه نماید.

در ادامه با چند پیشنهاد از طرف مدیرکل کانون استان، مصوبات این جلسه نیز اعلام شد.

پخش فیلم‌های سینمایی تولید شده در کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان، اجرای ویژه‌برنامه‌های مشترک کانون و پایگاه امام حسن(ع) در مناسبت‌هایی که برای کودکان و نوجوانان به یادماندنی باشد، استفاده از آسمان‌نمای ثابت و سیار کانون از مصوبات این جلسه بود.

مدیرکل کانون استان در مورد ویژه‌برنامه‌های مشترک تاکید داشت که این برنامه‌ها می‌باید در مناسبت‌های ویژه مانند:«روز جهانی کودک، دهه فجر، شب یلدا و...» باشد تا برای مدت‌ها در ذهن و فکر کودکان ماندگار باشد.

روح‌الله واحد به امداد فرهنگی اشاره کرد و گفت: در بعضی از مناطق که دارای کمبود شدید فرهنگی هستند می‌باید این فعالیت‌ها بصورت امدادی و ویژه و سریع انجام شود. وی نام این امداد فرهنگی را «پیک امید» عنوان کرد.

در پایان نیز مقرر گردید با همراهی و همکاری پایگاه امام حسن(ع) تعداد روزهای فعال پایگاه کانون پرورش فکری در مسجد سلمان فارسی منظریه از یک روز به سه روز در هفته افزایش یابد.

گفتنی است در این جلسه: روح‌الله واحد، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان چهارمحال و بختیاری- زهرا بابادی، معاونت فرهنگی اداره کل کانون استان سیدطالب هاشمی‌خواه، کارشناس مسوول اداره کل کانون استان احسان خلجی، مدیر عملیات جهادی پایگاه امام حسن(ع) استان چهارمحال و بختیاری امیرحسین بهمنی، دبیر قرارگاه امام حسن(ع) کاظم نجاتی، مسوول برادران قرارگاه و شقایق آل‌مومن، مسوول خواهران قرارگاه حضور داشتند.

نشست مشترک کانون، با قرارگاه امام حسن(ع)

نشست مشترک کانون، با قرارگاه امام حسن(ع)

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =