به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، شهروز حقی در این دوره آموزشی به تاثیر موسیقی بر رشد مغز کودکان اشاره کرد و افزود: هدف از این آموزش ایجاد انگیزه در مربیان و پویایی فعالیت سرود است.
دبیر کمیته تخصصی تولید آثار فاخر موسیقایی کانون در ادامه یادآور شد: سرود یک فعالیت گروهی بر مبنای شعر و موسیقی است که ضمن ایجاد نشاط و هیجان، ساختار محتوایی خاص خود را دارد.
حقی در این دوره آموزشی به مباحثی چون ریتم، ملودی، هارمونی، ارکستراسیون و فرم موسیقی پرداخت و تاثیرهای موسیقی بر رشد مغزی کودکان را مورد بحث قرار داد و اظهار داشت: «تربیت موسیقی در کودکان به رشد بهتر و قویتر مغز آنها کمک میکند.»
او همچنین بر اهمیت نقش مربی در آموزش سرود تاکید کرد و گفت: «سرود یک فعالیت مربیمحور است و مربیان باید با حوزههای مختلف از جمله آواز، رهبری، مربیگری و شعر و ادبیات آشنا باشند.»
این دوره آموزشی با حضور ۲۰ نفر از مربیان و کارشناسان و به صورت تعاملی برگزار شد. در این دوره آموزشی مباحثی چون فنون آواز و گرم کردن حنجره نیز به صورت عملی، مفهوم سرود، تفاوت موسیقی با سرود، لایههای درک موسیقی، نفسگیری و شیوه تنفس صحیح، تعریف گروه کر و ارکان اساسی گروه سرود مطرح شد.
در روز دوم این نشست، موضوعهایی چون رهبری گروه، چیدمان گروه، کنترل استرس صحنه و آداب اجرا مورد بحث قرار خواهد گرفت و نمونه آثار تولیدی نیز پخش و بررسی شد.
دوره آموزشی تخصصی سرود آغازی بر برنامه کانون برای شناسایی و پرورش استعدادهای سرود در سطح استانهای کشور است.
برگزاری این دورهها در استانهای مختلف به درخواست ادارههای کل کانون و با حضور مدرسان متخصص حوزه موسیقی انجام میشود تا فرصتی برای ارتقای مهارت و دانش در زمینه سرود و موسیقی فراهم شود. این امر گامی مهم در جهت پرورش روحیه و خلاقیت کودکان و نوجوانان محسوب میشود.