بهگزارش روابطعمومی ادارهکل کانون استان گیلان، این بازدید علمی همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی ایران و بهمنظور آگاهسازی اعضای کانونیار مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری از تاریخچه و فرآیند چاپ صورتپذیرفت.
برهمین اساس نیز اعضای مراکز فرهنگی هنری چهارگانه رشت با همراهی کارشناسان و مربیان این مجموعه فرهنگی میزبان دستاندرکاران چاپخانهای با قدمت ۷۰ ساله شدند و با مسوولان و دستاندرکاران این موسسه گفتوگوکردند.
مسوول چاپخانه نوری نیز با خوشآمدگویی به کارکنان و اعضای کانون، به اختصار از تاریخچه صنعت چاپ صحبتکرد و با مرور چاپهای سنگی، سربی، افست و دیجیتالگفت: بشر طی قرنها به فنآوریهای مختلف دستیافته و زمینه توسعه این صنعت را فراهمکردهاست.
وی در ادامه صحبتهای خود از مراحل آمادهسازی، چاپ و مرحله پس از چاپ سخنگفت و با اشاره به ضرورت دقتنظر در انجام این روند گفت: نمونهگیری و مقایسه کار چاپشده با طراحی اولیه نیز از اولویتها بهشمارمیرود و نقشی مهم در جلب رضایت مشتری دارد.
این فعال عرصه چاپ و نشر استان ادامه صحبتهای خود را به معرفی پیشینه این چاپخانه ۷۰ ساله اختصاصداد و باخاطرنشانکردن دستیابی بشر به فنآوریها و گسترش فضای مجازی و شبکههای اجتماعی توضیحداد: این امر زمینه کاهش چاپ کاغذی را فراهمکردهاست.
او افزود: امروزه بیشتر افراد جامعه به فضای مجازی و شبکههای اجتماعی برای دستیابی به آگاهیها دسترسی دارند و کتابهای صوتی نیز به مرور جایگزین کتابهای کاغذی شدهاست.
ادامهبخش این بازدید علمی که صبح روز دوشنبه، ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ صورتگرفت، طرح پرسش از سوی کارشناسان و اعضای کانونیار مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان بود که با پاسخگویی میزبان و بازدید حاضران از بخشهای مختلف چاپخانه همراهشد.