راه‌اندازی مرکز سیار روستایی یک فرصت است/ اختصاص یک خودرو به کانون

شهردار کوچصفهان از نگاه ویژه مسوولان این شهر به کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و اختصاص یک دستگاه خودرو برای راه‌اندازی کتاب‌خانه سیار روستایی این مجموعه فرهنگی خبرداد.

به‌گزارش اداره‌کل روابط ‌عمومی و امور بین‌الملل کانون، رضا چربدست که صبح روز 16 بهمن 1403 در آیین راه‌اندازی کتاب‌خانه کانونی مدرسه ابتدایی فلسطین شهر کوچصفهان و در قالب طرح «هزار پرنده کاغذی بر بام مدارس» صحبت ‌می‌کرد، با مهم ارزیابی‌کردن نقش و جایگاه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: برای افزایش گستره فعالیت‌های این مجموعه تلاش ‌می‌کنیم.

شهردار کوچصفهان در ادامه به فعالیت‌های اثربخش مرکز فرهنگی هنری کانون در سطح شهر اشاره و با بیان ‌این‌که خدمات‌رسانی کانون پرورش فکری به کودکان و نوجوانان مناطق حاشیه شهر و روستایی دارای اهمیت ویژه‌ای است، از اختصاص یک خودرو برای راه‌اندازی کتاب‌خانه سیار روستایی این مجموعه و تحقق عدالت، اجتماعی، آموزشی و فرهنگی خبر داد.

راه‌اندازی مرکز سیار روستایی یک فرصت است/ اختصاص یک خودرو به کانون

چربدست هم‌چنین، با قدردانی از حضور مسوولان کانون در کوچصفهان و اهدای کتاب به کتاب‌خانه مدرسه ابتدایی فلسطین ابراز امیدواری ‌کرد که این حرکت‌های سازنده فرهنگی ادامه داشته ‌باشد.

سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان هم با ابراز خرسندی از وجود مسوولان فرهنگ‌دوست در این شهرستان گفت: کتاب و کتاب‌خوانی، پایه و اساس فعالیت‌های کانون پرورش فکری است و تمامی برنامه‌های مربیان این مجموعه با تکیه بر این ابزار ارزشمند صورت‌ می‌گیرد.

سجاد کوچک‌نژاد در همین‌ زمینه، از تلاش کانون برای نهادینه‌سازی فرهنگ مطالعه در جامعه، به‌ویژه در میان کودکان و نوجوانان سخن ‌گفت و با اثربخش قلمداد کردن فعالیت‌های کتاب‌محور این نهاد اظهارکرد: ارتقای فرهنگی شهرها و روستاهای ایران اسلامی بخشی از این رهاوردها است.

راه‌اندازی مرکز سیار روستایی یک فرصت است/ اختصاص یک خودرو به کانون

این مسوول فرهنگی در همین‌ حال، به تشریح روند اجرای طرح کتاب‌محور «هزار پرنده کاغذی بر بام مدارس» و راه‌اندازی کتاب‌خانه‌های مدرسه‌های روستایی با کتاب‌های اهدایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان پرداخت و تصریح‌ کرد: این مهم نقش به‌سزایی در هم‌نشینی نسل کودک و نوجوان با یار مهربان ایفا کرده ‌است.

او به نقش آموزش و پرورش و دیگر مجموعه‌های فعال در عرصه فرهنگ اشاره‌ و با ضروری خواندن ارتقای سطح هم‌گرایی‌ها جهت فرصت‌سازی برای کودکان و نوجوانان افزود: کانون با بهره‌گیری از مراکز فرهنگی هنری ثابت، سیار شهری و روستایی، کتاب‌خانه پستی و بخش مکاتبه‌ای مرکز آفرینش‌های ادبی به فرزندان ایران اسلامی خدمات‌ فرهنگی ارایه ‌می‌کند و برای کیفیت‌بخشی به این برنامه‌ها ضرورت‌ دارد از حمایت‌های هر چه بیش‌تر مسوولان فرهنگ‌دوست بهره‌مند شویم.

وی نیز حمایت افزون‌تر مسوولان کوچصفهان برای توسعه برنامه‌های این مجموعه را ضروری دانست و اختصاص خودرو را برای راه‌اندازی کتاب‌خانه سیار روستایی این شهر خواستار شد.

راه‌اندازی مرکز سیار روستایی یک فرصت است/ اختصاص یک خودرو به کانون

گفت‌وگو با دانش‌آموزان مدرسه فلسطین و دعوت ‌از آنان برای همراهی هرچه ‌بیش‌تر با برنامه‌های کتاب‌محور کانون، بخش پایانی صحبت‌های کوچک‌نژاد در این روز بود.

مجتبی صادق‌پور، رئیس آموزش و پرورش کوچصفهان هم از دیگر حاضران بود که با اعلام حمایت از برنامه‌های کتاب‌محور کانون گفت: نقش مطالعه و کتاب‌خوانی را در فرداهای دانش‌آموزان موثر می‌دانیم و برای مأنوس‌سازی هرچه‌بیش‌تر آنان با کتاب تلاش‌می‌کنیم.

برپایه این گزارش، اجرای فعالیت‌های فرهنگی و هنری مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و راه‌اندازی کتاب‌خانه مدرسه «فلسطین» کوچصفهان با اهدای کتاب‌های کانونی، پایان‌بخش این برنامه‌های روز سه‌شنبه، ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ به‌شمار می‌رفت.

گفتنی‌است، این دومین ‌کتابخانه کانونی مدارس است که هم‌زمان با فجر چهل‌وششم راه‌اندازی‌می‌شود و در همین ‌ایام، مدرسه شهید علی فلاحتی روستای «زیده‌بالا»ی شهرستان فومن شاهد بهره‌برداری از کتاب‌خانه کانونی ‌بود.

راه‌اندازی مرکز سیار روستایی یک فرصت است/ اختصاص یک خودرو به کانون

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =