به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، محمدمهدی حسینپور مدیرکل کانون استان خراسان رضوی، در توضیح این برنامه که در آستانه چهلوششمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی برگزار شد، گفت: هدف از برگزاری این رویداد آشناسازی نوجوانان با مسیر پرفراز و نشیبیست که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی طی شده و شهدایی که مظلومانه در فضای ترور، جان دادند. بر ماست که یاد و راه آنها را زنده نگاه داریم.
مجتبی حاذق مدیر آفرینشهای ادبی و هنری کانون نیز در سخنانی با اشاره به فعالیتهای فرهنگی، هنری و ادبی کانون گفت: شناسایی، پایدارسازی و پرورش استعدادهای ادبی و هنری کودکان و نوجوانان از مهمترین رسالتهای کانون است و این رویدادها با همین هدف برنامهریزی و اجرا میشود.
هنر هنرمندان است که جامعه را زنده نگاه میدارد
دبیرکل بنیاد هابیلیان در مراسم گشایش رویداد ادبی و هنری «آن ۲۳۰۰۰ نفر» با اعضا نوجوان هنرمند و صاحبقلم کانون از جنایتهای تروریسم و نقش هنرمندان و ادیبان در مبارزه با این جنایتها سخن گفت.
سیدمحمدجواد هاشمینژاد گفت: روح و لطافت جاری در جامعه بستگی به هنر شما دارد و این هنر هنرمندان است که جامعه را زنده نگاه میدارد. امیدوارم محور برنامه امروز جایگاهی در ذهن و اندیشهی شما پیدا کرده و خلق و آفرینش آثار ماندگاری را به دنبال داشته باشد؛ چرا که موضوع تروریسم نه تنها موضوع جامعه ما بلکه موضوع امروزهی بشریت است.
هاشمینژاد اضافه کرد: ترور، یک عملیات خشن و غیر انسانیست که خیلی سنخیتی با روح و روان جامعه هنری و هنرمندان ندارد. در نمایشگاهی که در حاشیهی این کارگاه برپا شده است شاهد خواهید بود که این موضوع، یک معضل قدیمیست که مربوط به دهه ۴۰ یا ۵۰ و قبل از دوران و نظام امروز ماست یعنی چیزی حدود ۶۰ سال است که این اتفاقهای تلخ در حال رخ دادن است و متاسفانه در دهه ۶۰ یعنی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، بیشتر شاهد آن بودهایم. صبح روز پس از ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ که انقلاب، پیروز شد؛ شاهد اولین حادثه ترور بودیم و همینطور تا امروز ادامه داشته است.
وی در ادامه گفت: پدر من شهید هاشمینژاد نیز یکی از افرادی بود که در مشهد در سال ۱۳۶۰ از سوی همین گروهها به شهادت رسید. ما و تعدادی از دوستان برای زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهدای ترور، بنیاد هابیلیان را تشکیل دادیم و آمار شهدای ترور را جمعآوری کردیم. آخرین حادثه تروریستی حادثه سال گذشته در کرمان بود که حدود ۱۰۰ نفر از هموطنان بیگناه ما از سوی داعش ترور شدند و به شهادت رسیدند.
دبیرکل بنیاد هابیلیان در پایان خاطرنشان کرد: همینطور که مشاهده میکنید این جنایتها همچنان ادامه دارد و امروز، ما صرف نظر از هر فکر و گرایشی که داریم؛ چون کشور همهی ما ایران است وظیفه داریم که یاد و خاطره و راه این شهیدان را زنده نگاه داریم و با ابزار هنر و ادبیات به مبارزه با تروریسم بپردازیم.
در ادامه این آیین اعضا در کارگاههای ادبی و هنری با حضور استادان مطرحی چون عباس گودرزی، هنرمند حوزه تصویرگری و حسین عباسزاده داستاننویس به خلق آثار هنری و ادبی در مورد شهدای ترور کشور پرداختند.
رویداد ادبی، هنری «آن ۲۳۰۰۰ نفر» با همکاری مشترک بنیاد هابیلیان، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، اداره فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی آموزش و پرورش و بسیج رسانه خراسان رضوی، روز ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ در آستانه بزرگداشت پیروزی انقلاب اسلامی و با محوریت آشناسازی نوجوانان با شهدای ترور برگزار شد.
بازدید از آرشیو نقاشی و سفال کانون استان خراسان رضوی
مجتبی حاذق مدیر آفرینشهای هنری و ادبی کانون در جریان سفر به مشهد به همراه عباس گودرزی طراح و کاریکاتوریست برجسته کشوری، محمدمهدی حسینپور مدیرکل استان خراسان رضوی و جمعی از معاونان و کارشناسان کانون استان از آرشیو نقاشی و سفال کانون واقع در مرکز شماره ۷ کانون مشهد بازدید کردند.
این آرشیو پس از چند سال وقفه در ماه گذشته بار دیگر بازگشایی شد. این فضا برای گروههای مختلفی از جمله هنرمندان، دانشجویان و... قابل استفاده است.
در حاشیه این بازدید مدیرکل آفرینشهای ادبی و هنری کانون، نمایش «پسر ایران» که از سوی مرکز تخصصی تئاتر کودک و نوجوان خراسان رضوی تهیه شده را تماشا کرد. این نمایش به دوران نوجوانی حاج قاسم سلیمانی میپردازد.