به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان، این امر نقش بسزایی در پرورش نوجوانان خوش ذوق و مستعد دارد و آنها را در مسیر درست پیشرفت در زمینه ی ادبی مورد علاقه شان قرار خواهد داد.
اکبر خدادادی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان، ضمن خوشآمدگویی و اهمیت اجمن ادبی سمیرغ گفت: باشگاه سیمرغ تلاش میکند که کودکان و به ویژه نوجوانان را به قله قاف برساند.
وی افزود: در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به منظور استعدادیابی در حوزه ادبیات باعث میشود این استعدادها شناخته شود و در کنار هم قرار بگیرد و اساتیدی که در این حوزه هستند استفاده شود.
خدادادی تصریح کرد: انتقال ارزشهای والای مقاومت و ایثار از طریق ادبیات، به ویژه برای نسل نوجوان، که ریشه در ادبیات فارسی دارد امری ضروری است. از فردوسی که درباره دفاع از مقدسات ما سخن گفته تا امروز کسانی هستند تا جاودانه کنند پایبندیهای مردم سربلند ایران را و سخن بگویند از شهدای گرانقدر این مرز و بوم، به ویژه در استان کرمان که پایتخت مقاومت است، همچنین الگوهای بسیاری برای نوجوانان ما وجود دارد که باید با آنها آشنا شوند و از فرهنگ غنی ایثار و مقاومت در ادبیات فارسی بهعنوان میراثی گرانبها یاد کنند.
سید رضا حسینی نژاد فرماندار زرند ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: ما در شرایط جنگ نرم و هجمه وسیع فرهنگی قرار داریم. دشمنان ما به دنبال القای یأس و ناامیدی در جوانان و نوجوانان ما هستند و با ترویج فرهنگ «نمیتوانیم و نمیشود)، تلاش میکنند انگیزه پیشرفت و شکوفایی استعدادها را در آنان از بین ببرند، باشگاه سیمرغ با برنامههای پویا و جذاب خود، میتواند به عنوان سدی مستحکم در برابر این هجمه عمل کند و با پرورش خلاقیت و خودباوری در کودکان و نوجوانان، آیندهی درخشانتری را برای کشور رقم بزند.
مریم اسلامی معاون آفرینشهای ادبی و هنری کانون کشور در خصوص هدف و فعالیت باشگاه سیمرغ گفت: استعدادیابی همواره از فعالیتهای اصلی کانون بوده که در مرحله اول باشگاه سیمرغ کشف استعداد ادبی میکند تا طبق برنامههای مدون این استعدادها را شکوفا کند.
اسلامی در خصوص شعار و آینده نگری این باشگاه گفت: شعار و افق کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اینگونه است که هیچ کودک و نوجوانی در تمام کشور به دلیل آموزشهای حرفهایی و تخصصی محروم نماند و استعدادش شناسایی و شکوفا نشود تا بتوانیم برای کشور چهرههای ادبی بزرگ و مطرح را تربیت کنیم.
عبدالوحید جعفری مدیر آموزش و پرورش شهرستان زرند کار کانون را تحسین کرد و گفت: به دانش آموزان توصیه کرد برای کشف استعداد خود به کانون رجوع کنند.
در ادامه این برنامه حانیه متصدی زاده با قصه «ماجراهای آقا مراد» و داستان خوانی ریحانه عسکری با عنوان «از زرند حرف میزنم» و شعرخوانی اعضای باشگاه مبینا ایرانمنش، محمدهادی طاهری و یلدا نظری و معرفی یک کتاب یک مولف توسط آندیا میرشکاری و گروه مشاعره علامه حلی با سرپرستی محمدعظیمی انجام شد.
در پایان از پنج معلم تقدیر و به هجده نوجوان اعضا نشان باشگاه سیمرغ اهدا شد.
همچنین در حاشیه این برنامه از نمایشگاه «ریز داستان کوچک» آثار اعضای انجمن نویسندگان نوجوان رویش زراوند رونمایی شد، این نمایشگاه حاصل کارگاههای ادبی تابستان و پاییز ۱۴۰۳ است که به همت مربیادبی مرکز زرند ریحانه یزدانی برپا شده است.