آیین عطرافشانی و گل‌باران قبور شهدا برگزار شد

با حضور کانون‌یاران، اعضای مرکز و دانش‌آموزان دبستان شهید راضی، آیین عطرافشانی و گل‌باران قبور شهدا در گلزار شهدای خلدبرین یزد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد، چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳، این برنامه با حضور سیما امیربیگی کارشناس ارزیابی عملکرد، شیرین چراغی کارشناس هنری کانون و مهدی جاور مسئول مرکز فرهنگی هنری شماره ۴ یزد کار خود را آغاز کرد.

در ادامه با مجری‌گری نعیمه بیدمشکی مربی فرهنگی مرکز شماره یک ضمن معرفی جایگاه والای شهدا و عطرآگین کردن مزار این عزیزان با گلاب و گل وصیت‌نامه‌هایی از چند شهید از جمله ابوالقاسم نصیری بافقی، خلیل حسن بیگی و امیرحسین آواره که به صورت کارت هایی طراحی وتزیین شده بود به کانون‌یاران مرکز یک و دانش‌آموزان مدرسه داده شد و آنها با حضور بر مزار همان شهید وصیت‌نامه‌ها را قرائت کردند.

همچنین مهدی جاور و نعیمه بیدمشکی مربی فرهنگی با بیان خاطراتی از این چهار شهید پیوند بین نسل امروز و نسل از جان‌گذشته قدیم را بیش از پیش مستحکم کردند. پس از آن فاطمه خالقی عضو فعال مرکز یک با خوانش متنی که در وصف شهدا نوشته بود، همچنین دیگر عضو فعال مرکز یک امیرحافظ غلامی شعر سروده خودش را بر مزار شهدا خواند تا توانسته باشند گوشه‌ای از ایثار و از خودگذشتگی شهدا را ارج نهاده باشند. 

 آیین عطرافشانی و گل‌باران قبور شهدا برگزار شد

از دیگر برنامه‌های دهه فجر مرکز شماره یک یزد حضور ۹۰ نفر از دانش آموزان مدارس مختلف در مرکز بود که بافعالیت‌هایی از قبیل؛ قصه‌گویی قصه «در پناه خانه دوست» ، نمایش پویانمایی تبر، معرفی وقایع و ایام، و اجرای مسابقه شعارنویسی که همه با موضوع انقلاب ۱۳۵۷ بود کار خود را دنبال کرد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =