چهل و سومین نشست انجمن نویسندگان نوجوان آفرینش یزد برگزار شد

چهل و سومین نشست انجمن نویسندگان نوجوان آفرینش، با حضور جمعی از نویسندگان نوجوان در مرکز شماره ۱ یزد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد، در این نشست ادبی که با حضور کارشناسان و مربیان کانون و نویسندگان نوجوان برگزار شد، اثر داستانی سه عضو انجمن، پرنوش ضیاء الاسلامی، مطهره رحمانی و امیر زینلی توسط اعضا و مربیان نقد شد.

عناوین داستان‌های این سه نویسنده نوجوان به ترتیب عبارت بود از "مخاطب خاص"، "آن سوی افق" و "تکرارهای کوچک" که در این نشست درباره لزوم واقع‌نمایی در داستان تاکید شد.

چرا که واقع‌نمایی از نوشتن براساس واقعیت هم اهمیت بیشتری دارد، همچنین در این نشست، علاوه بر اینکه نکات منفی و مثبت داستان‌های نام‌برده نقد شد، درباره مباحثی از جمله روایت از زبان راوی نامعتبر، تاثیر انتخاب زاویه دید در چگونگی پیشبرد داستان و لزوم رعایت وحدت‌های سه‌گانه در داستان کوتاه صحبت شد.

چهل و سومین نشست انجمن نویسندگان نوجوان آفرینش استان یزد عصر شنبه ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۳ به صورت حضوری در محل مرکز شماره ۱ کانون یزد برگزار شد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 7 =