انس اعضا با قرآن و آموزه‌های دینی/ محفل رمضانی در مرکز شماره ۲ کانون مشگین‌شهر برگزار شد

در سومین روز از ماه مبارک رمضان، محفل قرآنی اعضای مرکز شماره ۲ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مشگین‌شهر با قرائت آیاتی از سوره‌های جزء سی‌ام قرآن کریم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، در این محفل معنوی که روز سه‌شنبه ۱۴ اسفندماه ۱۴۰۳ برگزار شد، اعضای پسر مرکز فرهنگی هنری شماره ۲ کانون مشگین‌شهر با قرائت آیاتی از سوره‌های جزء سی‌ام، با کلام وحی مأنوس شدند.

نرگس پورعلی، مربی مرکز در ابتدای مراسم، ضمن تبریک ماه پرفیض رمضان، هدف از برگزاری این محفل قرآنی را ایجاد فرصتی برای آشنایی و ارتباط بیشتر اعضا با قرآن و بهره‌گیری از آموزه‌های قرآنی عنوان کرد.

وی در ادامه با توضیح فضایل و برکات ماه رمضان به رویدادهای مهم این ماه بزرگ پرداخت و با معرفی مناسبت‌ شب‌های قدر و نزول قرآن، شهادت امام علی (ع) و ولادت امام حسن مجتبی (ع)، آداب و اعمال مسلمانان در این ماه پربرکت را برای حاضران تشریح کرد.

انس اعضا با قرآن و آموزه‌های دینی/ محفل رمضانی در مرکز شماره ۲ کانون مشگین‌شهر برگزار شد

در ادامه حاضران سوره‌هایی از جزء ۳۰ قرآن کریم را قرائت کردند.

گفتنی است که پیش‌ازاین، برنامه مشابهی در تاریخ ۱۲ اسفند با حضور اعضای نوجوان دختر مرکز برگزارشده بود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 8 =