به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری استان همدان، کافه کتاب نوجوانان در مرکز 3 کانون همدان با همت مربیان این مرکز برای دورهمی نوجوانان با حضور مدیرکل کانون، والدین، کانونیاران و دیگر اعضا افتتاح شد.
این کافه با همت و خلاقیت و هنرنمایی مربیان مرکز شماره 3 همدان برای برگزاری دورهمیهای نوجوانان و نشستهای ادبی راهاندازی شده است.
مربی مسئول مرکز شماره 3 همدان در خصوص افتتاح این کافه اظهار کرد: فضایی که امروز تبدیل به کافه شده است فضایی مازاد بود که به درخواست نوجوانان تصمیم گرفتیم با حداقل وسایل و با استفاده از هنر و خلاقیت مربیان مرکز آن را تبدیل به یک فضایی دنج و نوجوانپسند کنیم.
لیلا رسولی ادامه داد: طرحهای اولیه را بر روی دیوار و پنجره آن کشیدیم و از نقاشیهای یک بعدی که این روزها بسیار مورد علاقه نوجوانان است استفاده کردیم.
وی با بیان اینکه از اشعار شاعران بزرگ ایران به صورت خط شکسته و نستعلیق بر روی دیوار و پنجره آن استفاده کردیم، افزود: ما در کنار ایجاد فضایی جدید و امروزی از هنرهای اصیل و سنتی کشورمان چون خط و اشعار شاعران هم استفاده کردیم.
مربی مسئول مرکز 3 کانون همدان گفت: صندلیهایی که در این کافه وجود دارد متعلق به 30 سال پیش است که در انبار بود و آنها را با رنگ آمیزی و خطاطی بازآفرینی کردیم و اکنون قابل استفاده است.
وی بیان کرد: این محل برای دورهمی نوجوانان و محلی برای گپ و گفت آنها است و شرط ورود هم خواندن کتاب است و باید نوجوان اهل کتاب و مطالعه باشد و در اینجا باید در مورد کتابهای که خواندهاند با یکدیگر صحبت کنند.
در ادامه کافه کتاب با حضور اعضا و مدیر کل کانون افتتاح شد و اعضا با حضور در کافه برنامههایی چون نقالی، معرفی کتاب، اجرای موسیقی و... را انجام دادند.
سپس به مناسبت هفته منابع طبیعی با حضور در محوطه بیرون کانون، نهال درخت توت را کاشتند.
این برنامه با پذیرایی شله زرد از اعضا برای افطاری آنها که توسط مربیان و مادران اعضا پخته شده بود به پایان رسید.