تفاهم نامه همکاری میان کانون پرورش فکری مازندران  و منابع طبیعی امضا شد

تفاهم نامه همکاری میان کانون پرورش فکری مازندران و منابع طبیعی و آبخیزداری غرب استان مازندران به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مازندران، مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مازندران ضمن قدردانی از همکاری و همراهی  مهردادخزایی پول مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری غرب استان در برپایی جشنواره مشترک میان کانون و این اداره کل با عنوان آسنی،  از انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دو اداره کل خبر داد.

بر این اساس قرار شد،  در کنار فضای سبز و منابع طبیعی رویدادهای فرهنگی مناسب کودکان و نوجوانان نیز گسترش داده شود تا علاوه بر یادگیری سنت درخت‌کاری، آداب و رسوم حفظ طبیعت  برای نسل آینده آموزش داده شود. 

به گفته فاضلی: ترویج و اشاعه فرهنگ حفظ و حراست از منابع طبیعی، تقویت روحیه تعاون، اجرای مشترک جشنواره ها و رویدادهای آموزشی و فرهنگی و ایجاد گروه های همیار طبیعت از جمله اهداف این طرح است. 

تفاهم نامه همکاری میان کانون پرورش فکری مازندران  و منابع طبیعی امضا شد

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 4 =