کد خبر: 353391
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۸
پیام مدیرکل کانون استان اصفهان به مناسبت روز بزرگ‌داشت شهدا

مهدی آقایاری: روز شهدا روز پاس‌داشت از انسان‌های وارسته‌ای است که برای دفاع از دین، انقلاب، و کرامت انسانی از جان خود گذشتند و شهید شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان، مهدی آقایاری مدیرکل کانون استان به مناسبت روز بزرگ‌داشت شهدا پیامی صادر کرد، متن پیام به این شرح است:
بسم رب شهدا

امروزه زنده نگاه داشتن یاد و خاطره  شهدا کمتراز خود شهادت  نیست (حضرت امام خامنه ای ) "مدظله العالی"
روز شهدا روز پاس‌داشت از انسان‌های وارسته‌ای است که برای دفاع از دین، انقلاب و کرامت انسانی از جان خود گذشتند و شهید شدند. شهید یعنی شاهد، گواه، ناظر، همیشه جاوید و کسی که زنجیرهای اسارت روح خود را پاره کرد وآزاد شد.
یاد شهیدان، یادبود ارزش‌های انسانی است و پاس‌داشت آنان، تجلیل از برترین خصلت‌های بشری است. ایران اسلامی وام‌دار خون پاک و رشادت‌های کسانی است که با اقتدا به حضرت سیدالشهدا( ع)، راه شهادت را در پیش گرفتند و از آرمان‌هایشان دفاع کردند و امروز ما به برکت خون شهدا بر سفره امنیت، عزت و اقتدار ایران اسلامی نشسته‌ایم و باید یاد و خاطره این اسطوره‌های واقعی ایران اسلامی را گرامی به داریم.
شهادت عشق به وصال محبوب در زیباترین شکل است. شهید آگاهانه و به خاطر هدف مقدس و به تعبیر قرآن، کشته شدن «فی سبیل الله» را انتخاب می‌کند. یعنی شهید در راهی کشته می‌شود که هر دو ارزش «آگاهانه بودن» و «فی سبیل الله» را داراست و مرگی این چنین به تعبیر پیامبر «ص» شریف‌ترین و والاترین نوع مردن است.
گرامی‌داشت یاد و خاطره شهیدان وارسته و آشنایی نسل جوان با ایثارگری‌های رزمندگان در دوران هشت سال دفاع مقدس از ضروریات امروز جامعه است. شهیدان؛ مفهوم والا و انسانی ایثار و از خودگذشتگی را برای جامعه به ارمغان می‌آورند و زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره آنان و کار بزرگی که کرده‌اند روحیه جوانان را شاداب و انقلابی نگه می‌دارد.

آقایاری در ادامه به نقش خانواده‌های شهدا در پاس‌داشت ارزشهای انقلاب اسلامی و تبعیت از ولایت اشاره داشت و بیان نمود: خانواده شهید بودن یعنی انسان‌های بزرگ، بلند مرتبه و والا مقام، کسانی  که از بزرگترین دارایی‌شان، از بزرگترین ثروتشان و از بهترین چیزی که در زندگی آن را داشتند یعنی عزیزشان گذشتند تا راه خدا، رسم خدا، ارزش و آرمان‌های خداگونه حفظ گردد و دشمن آنها را زیر سوال نبرد.

خانواده شهدا دِینی بزرگ بر تمام مردم دارند. آنها عزیزترین و گرانقدرترین فرزندشان را در راه خدا داده اند و این کار بزرگی است که از هر کسی بر نمی‌آید. وجود خانواده‌های معظم شهدا  به ویژه پدران و مادران ، فرزندان ، همسران و برادران و خواهران گرانقدر آنها ،منابع عظیم برکت برای میهن اسلامی ما می‌باشد. وإنشاءالله به برکت دعای خیر همین عزیزان همه‌ی ما ادامه دهنده‌ی راه شهیدان باشیم .

این جانب به رسم قدردانی از صبر و مقاومت و همت وصف ناپذیر خانواده معظم شهدا و پاسداری ازولایت و انقلاب اسلامی و ارزش‌های دفاع مقدس ، مراتب سپاس و تشکر خود را از همه این عزیزان اعلام می نمایم و امیدوارم در سایه توجهات حضرت ولی عصر ( عج ) همگی موفق و موید باشند.

مهدی آقایاری مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان

پیام مدیرکل کانون استان اصفهان به مناسبت روز بزرگ‌داشت شهدا

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 6 =