چهل و چهارمین نشست انجمن نویسندگان نوجوان آفرینش یزد برگزار شد

آخرین نشست انجمن نویسندگان نوجوان آفرینش یزد در سال ۱۴۰۳ به خوانش و نقد سه اثر داستانی اعضای انجمن اختصاص یافت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد، چهل و چهارمین نشست انجمن نویسندگان نوجوان آفرینش در واپسین روزهای سال برگزار شد. این نشست با حضور مربیان و نویسندگان نوجوان، اثر داستانی سه عضو انجمن تکتم برزگر، مهرانه زارع و امیررضا شاهی توسط اعضا و مربیان نقد شد. عناوین داستان‌های این سه نویسنده نوجوان به ترتیب عبارت بود از «سفارش»، «فیش حرم» و «پاتوق اصلی».

در این نشست درباره داستان مذهبی صحبت شد؛ اینکه اعتقادات مذهبی اگر از فیلتر نگاه هنری عبور کند و وارد داستان شود، داستانی هنرمندانه خواهیم داشت؛ در غیر این صورت با مستقیم‌گویی از تاثیر داستان و سطح هنری آن خواهیم کاست.

هم‌چنین در چهل و چهارمین نشست انجمن داستان، علاوه بر نقد نکات منفی و مثبت داستان‌های نام برده درباره اهمیت فضاسازی در داستان، توصیف صحنه و دیالوگ‌نویسی در خدمت پیشبرد طرح داستان نکاتی مطرح شد.

در این نشست محبوبه بنازاده کارشناس فرهنگی و عالیه سلطانی کارشناس ادبی آفرینش‌های استان یزد در کنار اعضا و مربیان حضور داشتند.

چهل و چهارمین نشست انجمن نویسندگان نوجوان آفرینش استان یزد سه شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ به صورت حضوری در مرکز فرهنگی هنری شماره ۳ کانون یزد برگزار شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 7 =