کد خبر: 354230
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۶
جام نوروزی در کردستان

جشنواره بازی های بومی محلی در بخش حسین آباد روستای امروله از توابع شهرستان سنندج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان:

این جشنواره با حضور نماینده مجلس شورای اسلامی، فرماندار سنندج و با حمایت موثر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان در روز جمعه تاریخ ۱۴۰۴/۱/۲۲ برگزار گردید.

در این مسابقات ۲۴ تیم از ۲۴ روستا کردستان حضور داشتد که بازی ها در بخش های مختلفی همچون فوتبال، طناب کشی و بازی های بومی محلی انجام شد. در پایان نیز تیم های فوتبال دیار روستا گروس مقام اول، یونا سنندج مقام دوم و دیار روستا امروله مقام سوم را به دست آوردند.  

جام نوروزی در کردستان

کانون نیز در راستای احیای بازی های بومی و محلی در بین کودکان و نوجوانان این استان و تحقق اهداف تربیتی در پرورش و نشاط نقش موثری را در برگزاری این مراسم ایفا کرد.

شایان ذکر است که در حضور مقامات استانی از حمیدرضا گوهری مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان بابت حمایت های دلسوزانه ایشان از این دور مسابقات تشکر و قدردانی به عمل آمد.

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کردستان نیز در آخر مسابقات با اهداء جوایزی از نفرات برتر تقدیر نمود.

جام نوروزی در کردستان

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 4 =