به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد، چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴، گردهمایی عیدانه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد به منظور تحقق سیاستها و اهداف کانون بر اساس نظامنامه سال ۱۴۰۴کانون در مرکز فرهنگی هنری شماره ۳ یزد به صورت حضوری و برای سایر شهرستانها به صورت مجازی برگزار شد.
دراین گردهمایی سیده عالیه قوامی مدیرکل کانون استان یزد ضمن شادباش و تبریک سال جدید و با تاکید بر شعارها و اهداف کانون در سال ۱۴۰۴ به گزارشی از بازخورد ستاد کانون و مدیران کل سایر استانها از برگزاری بیست و ششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی در یزد، پایتخت قصه ایران ارائه کرد و به موضوعات مراکز الگو، انجمنها، کانون علوم و فنون، مخاطب میلیونی، آموزش نیروها، ارتباط مسئولین مراکز با مسئولان شهرستان، کانونیاران، کارگاههای تخصصی ویژه تابستان و گزینش مربیان این کارگاهها و درآمدزایی، جذب عضو و شیوههای مختلف آن، مشارکت مردمی و شورای خانواده، استفاده از فرازهای نهجالبلاغه در فعالیتها و برنامههای کانون، شادابسازی، تقویت حس وظیفهشناسی و مسئولیتپذیری سخن به میان آورد.
محمدرضا آخوندی معاون فرهنگی کانون استان نیز به مباحثی مبنی بر تاکید بر برگزاری منظم جلسات شورای فرهنگی و ثبت صورتجلسات شورا و گزارش عملکرد برنامهها در سامانه جامع مدیریت مراکز، توجه به سیاستهای سال۱۴۰۴(مرکز محوری،نوجوانمحوری،مخاطبمحوری، رشد و توانمندسازی اعضا و مربیان) در برنامهریزی سال جدید، ارسال حداکثر ۳ برنامه شاخص توسط مراکز، توجه به فعالیتهای بومی با توجه به زیستبوم منطقه در برنامهریزی، استفاده از ظرفیت گروههای مردمی و جهادی و حلقههای میانی در برنامهها، ارائه پیشنهادات فرهنگی در جهت شادابسازی مراکز، ارائه پیشنهادات در جهت ترویج فرهنگ نهج البلاغه در مراکز در سال جدید، توجه ویژه به انجمنها ، طرح سیمرغ و قاف و طرح کانونیاران و تاکید بر بازدیدهای منظم و هدفمند کارشناسی از مراکز پرداخت.
فائزه سالاری معاون اداری مالی کانون استان نیز به موارد مربوط به کارگاههای تخصصی، رعایت اصول اداری و مالی و اصول مربوط به ساعت کار اداری پرداخت.
زهرا اتحادی مسئول حراست کانون استان نیز در این گردهمایی مواردی از قبیل حجاب و پوشش همکاران و اعضا، امنیت و تخلیه تلفنی، مسائل آموزش، آگاهی و نظارت، قانونمداری، شرح وظایف همکاران و کنترل ورود و خروج را مطرح کرد.
محبوبه بنازاده کارشناس فرهنگی کانون استان هم موارد؛ برگزاری جلسات شورای فرهنگی مراکز، توجه به سامانه جامع کتابداری، ثبت گزارشها و فعالیتها در سامانه، ثبت بهموقع کتابهای ارسالی به مراکز، توجه به امور فنی کتابداری، ثبت، دیویی، مرتب چیدن کتابها، ارتباط و تعامل موثر و دوستانه بین همکاران مراکز و ستاد، توجه با سامانه جامع کتابداری در پیامرسان بله و ارائه طرحنامه هر مربی با توج به توانمندیهای خود و متناسب با اعضا مطرح کرد.
روحالله زارع کارشناس هنری کانون استان مواردی از قبیل جشنواره ملی سرود(مرحله استانی)، جشنواره ملی نمایش(مرحله استانی)، مهرواره فیلم کوتاه «دستهای پدر»، برنامه دوبلوری خلاق در مراکز، انجمنهای تخصصی سرود و نمایش و تولید نمایش حرفهای کودکان و نوجوانان را تشریح کرد.
شیرین چراغی دیگر کارشناس هنری کانون استان نیز به مواردی از قبیل کانونیاران، استفاده بهینه از ملزومات مرکز، پیگیری مسابقات و بخشنامهها و توجه مربیان ساعتی که به تمام وقت تبدیل وضعیت شدند به فعالیتهای مختلف فرهنگی هنری پرداخت.
مهدی آرایی کارشناس فرهنگی کانون استان و مسئول دبیرخانه دایمی ترویج و توسعه قصهگویی ایران نیز از قصه و قصهگویی، یزد چه نسبتی با عنوان پایتخت قصه ایران دارد؟ و وظیفه ما مربیان در توجه به قصهگویی چیست؟ سخن گفت.