ویژه‌برنامه‌های زیباخوانی اشعار عطار نیشابوری در مراکز کانون خوزستان

به مناسبت سالروز بزرگداشت عطار نیشابوری ویژه‌برنامه‌های زیباخوانی اشعار عطار نیشابوری در مراکز کانون خوزستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری خوزستان، همزمان با ۲۵ اردیبهشت ماه، روز بزرگداشت عطار نیشابوری، مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان با برگزاری ویژه‌برنامه‌های ادبی، میزبان نوجوانان علاقه‌مند به شعر و عرفان ایرانی شدند. این برنامه‌ها با هدف آشنایی هرچه بیشتر اعضا با زندگی، اندیشه‌ها و آثار این شاعر و عارف نامدار ایران زمین طراحی و اجرا شد. 

محدثه الماسی، کارشناس آفرینش های ادبی کانون خوزستان با اعلام این خبر گفت: در قالب این ویژه‌برنامه‌ها، نوجوانان با شور و اشتیاق به زیباخوانی اشعار عطار نیشابوری پرداختند و با تمرکز بر بیان صحیح، لحن مناسب و درک عمیق مفاهیم شعری، فضایی سرشار از حس و اندیشه خلق کردند. این برنامه‌ها نه تنها فرصتی برای کشف استعدادهای ادبی نوجوانان بود، بلکه بستری برای گفت‌وگو درباره مفاهیم عرفانی و انسان‌شناسانه موجود در اشعار این شاعر بلندآوازه فراهم آورد. 

کارشناس آفرینش های ادبی کانون خوزستان با اشاره به تولید پادکست های صوتی از خوانش اشعار توسط اعضای انجمن سیمرغ افزود: اعضای انجمن شعر «سیمرغ» خوزستان نیز با مشارکت فعال خود، به پاسداشت عطار نیشابوری پرداختند. آن‌ها با زیباخوانی منتخبی از اشعار این شاعر، علاوه بر زنده نگه داشتن یاد او، به تولید پادکست صوتی از اجراهای خود اقدام کردند. این پادکست‌ها با هدف گسترش مخاطبان و دسترسی آسان‌تر علاقه‌مندان به اشعار عطار، در فضای مجازی منتشر خواهد شد.

ویژه‌برنامه‌های زیباخوانی اشعار عطار نیشابوری در مراکز کانون خوزستان

الماسی ادامه داد: برگزاری چنین برنامه‌هایی نقش مهمی در تقویت مهارت‌های ادبی، افزایش آگاهی نسبت به میراث فرهنگی ایران و تقویت حس هویت ملی در نوجوانان ایفا می‌کند. شرکت‌کنندگان در این رویدادها با مفاهیمی چون عشق، گذشت و جست‌وجوی حقیقت در اشعار عطار آشنا شدند و از طریق گفت‌وگوهای گروهی، درک خود را از این مضامین عمیق‌تر کردند.

ویژه‌برنامه‌های زیباخوانی اشعار عطار نیشابوری در مراکز کانون خوزستان

این ویژه‌برنامه‌ها به عنوان گامی مؤثر در راستای حفظ و ترویج میراث ادبی ایران و پرورش نسل آینده‌ی ادیبان و فرهیختگان کشور، مورد استقبال گسترده اعضا و خانواده‌های آن‌ها قرار گرفت. کارشناس آفرینش های ادبی کانون خوزستان اعلام کرد برنامه‌های مشابهی با محوریت دیگر شاعران و مفاخر ادبی ایران در طول سال  در مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار خواهد شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha